Svdtksy Ben kilolu hamile kaldım çok korkuyorum sanırım şuan yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var😔
Ozlem29 Svdtksy canım bende kilolu hamile kaldım 27. Haftamdayım.su ana kadar bi problem olmadi hamdolsun Allah yardım ediyor içini ferah tut
Dilara1234 Svdtksy Dayımın kızı 105 kilo ile hamile kaldı bir sorun yaşamadı Gaye’ye sağlıklı Doğum yaptı. Ama tabi bünye meselesi canım o
Raniniii Svdtksy bende kilolu hamile kaldım cok sukur hersey harika gidiyor disaridan gelen sesleri hic duyma bebegine odaklan cnm
anne543769 Svdtksy canım bende 75kilo ile hamile kaldım şuan 12. haftadayım kusmalarım çoktu 3 kilo verdim. 72 kiloya indim. bence çokta dert etme ya
Ozlem29 Svdtksy valla canım ben 112 kilo ole kaldım 🤷♀️bisi olmaz Allahın izniyle merak etme biraz ağırlaşınca zor oluyor o kadar
YagizAlpinannesi 156 boyumla 81 kiloyla hamile kaldim. Once 79a dustum sonra 8 kilo aldim simdi son 11 gün doğuma.bi sıkıntı yaşamadım şükür.korkma temkinli davranırsan bi sıkıntı yaşamazsın allahin izniyle.
Siracin_annesi Bende 163 boyum 95 kıloyla kaldım. Şuam 31 haftalık 110 kıloyum. Doğuma kaç olur bılmem 🙈
Svdtksy Siracin_annesi inşallah istediğin kilo ile sonucu ulaşırsın canım sağlıkla doktor normal doğum olur diyormu
Ozlem29 Svdtksy ooo canım o kadar da abartacak hiçç bisi yok kontrollerine git doktorunu dinle kafama da sıkıntı etme ben yediklerime dikkat ettim kilo almadım dediğim gibi Allah yardım.ediyor emin ol
Svdtksy Omerinzevcesi senin ki yine baya iyi bana göre ama sende istediğin kiloya ulaşırsın inşallh 😌