Cirkinordekk Merhaba 1 düşüğüm oldu aile hekimim gebelikten önce hormonlarını bakalım dedi tahlillerde d vitamini eksikliği çıktı devit-3 oral damla verdi bugün kullanmaya başladım ama gerçekten çok kötü midem kaldırmadı.. ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz teşekkürler vaktinizi aldım helal edin hakkınızı 🌸
aysenur4 Cirkinordekk bende yiskinerek içiyorum zeytın yağdan farkı yok agzımda o tat kalmasın diyenhemen ardından limon yalıyorum
Muallimannecik Cirkinordekk devit kullanırken ben yoğurda karıştırıyordum bi araştırın bakalım öyle tüketince çok etkilemiyo
Minnosizmmm Cirkinordekk canım ekmeğin üstüne damlatıp ye bana da vermişlerdi gebelikten önce midem bulanmadi öyle yapınca
Ezgi05 Bende koyun yünü yağından üretildiğini okuduğumdan beri kullanamıyorum bütün d vitaminleri aynı şekilde mi üretiliyor acaba
MelekEzgi Ezgi05 ocean marka d vitamininde özem zeytinyağları kullanılıyor. Ben evimde de aynı markanın zeytinyağını kullanıyorum. 👍🏻
Biyolog Cirkinordekk bende devit3 kullanıyorum bayadır. Meyvesuyuna damlatiyorum çok kötü değil aslında içmeye calis
Esrayusuf Cirkinordekk bana doktor demişti miden bulanır suyuna 15 damla damlatıp iç öyle yapıyorum daha iyi ve eksikliğim olduğu halde 12. Haftaya girerken başlattı erken içmenin bebeğe etkisi olmaZ dedi bende Yen'i başladım
ozlemagcaa Cirkinordekk Valla bende hapını kullandım ama birseye yaramadı damlasını kullanıyorum şimdi ardından pekmez falan ne bulursam yiyorum yoksa kullanamam. 😂
Turkolog Cirkinordekk bi parça ekmeğe damlatıp su ile yutarsan ağzına dağılmıyor ekmekle gidiyor. Ben öyle yapıyorum
Tusubasa Cirkinordekk konuşup değiştirebilirsin ilaci. Bende içememistim devlet karşilamiyor ama portakal aromalisi filan oluyor onlardan deneyebilirsin canim :)
Arifeyenianene Cirkinordekk bol güneş. Özellikle avuç içi ve ayak tabanlarını güneşlendir. İlaç sonraki takviye. Midene dokunuyorsa iğnesini de kullanabilirsin ama en etkilisi güneş canım
BeybininAnasi Canım bende de d vitamini eksikliği vardı. Devit hiç fayda etmedi, ki yaz boyunca güneşlenmeme rağmen. Sonra Solgar markasının takviyesini kullanmaya başladım. O zamanlar bacakta çekilme, kemik ağrısı, kas ağrısı falan çekiyordum meğer hepsi ondanmış, takviyeyi kullanınca geçti. Ama tabi hamilelikte devam edemedim. Düşüktü en son baktırdığımda yine.
Cirkinordekk BeybininAnasi ilacı değiştirmesini isteyeceğim bende bakalım ne olacak teşekkür ederim 🌸