Nuraslanklc Göbeğim bir kaşınıyor anlatamam hafiften çatlamaya başladı da kaşısam da kaşımasam da çatlayacak mı yoksa kaşımamak mı lazım 🙄elim gidip duruyor çok zor durumdayım uyuz gibi oldum🤪
Bsr37 Nuraslanklc canım bebek yağı kullan ben 29+3 haftalığım hiç çatlağım yok her duşta yağlanıyorum çok faydası oluyor 😊
hilal89 Nuraslanklc ah ahhhh kalcam çatladı çatır çatır karnıma da bebek yağı sürüyorum ama oda tatlı tatlı kasiniyo ovalayarak kasıyorum bende
Ozlm_k Nuraslanklc Bu gün çatır çatır çatlamışım😂😂😂 işteyken kaşınırken fark ettim. Oh dedim mis gibi çatlıyorum böyle giderse doğuma kadar kırmızı kırmızı gezcem 😅😊 Neyse yeter ki canı sağolsun büyüsün de diyorum. Kremler, 3 litre su içiyorum ama hikaye.
aslimutlu1 Nuraslanklc eyvah eyvah catlıyorsun 😕 bende hiç kasınma yok . Catlamada da olmadı . İnsallah bu saatten sonrada olmaz
Nuraslanklc aslimutlu1 kaç haftalıksın 😲ne güzel maşallah diyeyim de nazar değmesin birşey yaptınmı çatlak olmaması için
Ozge2441 aslimutlu1 Bnde krem kullanıyorum ama kaşınıyorum şuanda görünürde bişey yok sonra olur mu acaba 🤦🏻♀️
aslimutlu1 Nuraslanklc 31 haftalık oldum . Bi ara bebe yagı kullandım 3-5 günn sonra saldım . Sıkıldım . İnsallah bundan sonrada olamaz . 😕
Vnsgb Yesimeliz öyle düşünüyorsun ama sen sürmeye devam et doğum sonrasındada çatlak oluşuyor dikkat edin kızlar
Ays_homee Vallaa canım çatlasa kimse durduramaz akışına bırak kaşınmadım ama çatladım bende :/ hemde lierac aldm en pahalısından ve işe yaramadı 🤦♀️ Canını skma sonrasında lazer parası vermıs olursn öyle düşündm bnde . Yada hatıra olarak kalır artık bebelerimzden🧚♀️
Nuraslanklc Ays_homee canımı sıkmıyorum da 😂çok kaşınıyor kaşımak daha çok mu çatlamaya sebep oluyor acaba ona göre kaşıyacağım😆😆
aslimutlu1 Nuraslanklc ya benim bi ablam kullandı , kadında sıfır catlak 😒 o söylemişti ben sıkılıyorum sürekli yaglı yaglı hoşlanmıyordum ondan bıraktım. Öyle aman aman da su da içmiyorum . Ama hep hareket halindeyim
Ays_homee Nuraslanklc o zön nemlendırıcı bısıler sür ama masaj yaparak kaşıntıyı gider canım işe yarar
Nuraslanklc Bsr37 çatlamaya başladım ama şimdiden sonra faydası olurmu acaba en azından daha da ilerlemesini önlermi
Nuraslanklc aslimutlu1 kakao yağı kokuyor ben rahatsız olmuyorum ama eşim rahatsız oluyor o yüzden sık sık süremiyorum🙄 bebek yağı öyle olmaz en azından her fırsatta sürerim inşallah faydası olur geç olsun güç olmasın demişler🤪