Semiha89 Sedaalp acınızı çok çok iyi anlıyorum ve cok cok üzüldüğümü belirtmek isterim. Ancak keske baslığınız bu şekilde olmasaydı (biraz hüzünlü okumak isteyen gelsin) yazabilirdiniz....
Deletedmom2224 zbzbzbzb valla kusura bakmayın ama bende ilk bebeğimi kaybettim şuan benim kadar eli karnında gezecegini sanmıyorum o arkadaşın bencillikten başka bisey değil bu
Derya-41 Arifeyenianene tabiki herkesin basina gelebilir ama beni etkileyen şey bebekte hicbirsey yokken kaybetmis olmasi durupdururken yani ozamnda insan etkileniyor benm basimada gelirmi diye
Vera18 Çok üzüldüm çok.. Biliyoruz ki bunlar hep imtihan veren de o alan da. Rabbim acınızı hafifletsin, dayanma gücü versin inşallah 🙏 Bu acının üstüne kimse duyar kasmasın. Başlıkta konunun ne olduğu apaçık belli üzülüp etkileniyorsan girmeyeceksin. Rabbim esirgesin ama hepimizin başına gelebilecek bir durum arkadaşımızın burada bizi üzmek için değil acısını paylaşmak ve bebeğin hareketleri konusunda dikkat etmemiz konusunda uyarmak dışında hiç bir amacı olamaz. Lütfen burada acılı bir anne olduğunu göz önünde bulundurarak bencilce yorumlar yazmayın.
begumseker Aleynkara kendinizi fanusa kapatıp orda yaşayın lütfen madem bu kadar çabuk herşeyden etkileniyorsunuz. Haber filan da izlemeyin telefonu da bırakın herşey hep güllük gülistanlık mı zannediyorsunuz böyle şeyleri görmeyince anlamadım
Happy12 Fzlt doğum için gün almaya gitmiştim o gün de üstelik ama nasip değilmiş canım ben kan testi yaptırdım ve bi genimin tembel olduğunu çalışmadığını söylediler bu yüzden dediler heterozigot hemozigot olması gerekirken buyuzden öldü canım neden olarak bunu dedielr bana
Fzlt Happy12 anladım allah sabır versin canım. Gerçekten hiç duymadığımız bilmediğimiz çeşit çeşit hastalık oluyor şu zamanda . Allahım herkesin evladını korusun . Size de bir daha yaşatmasın
Bgmbyz Sedaalp Allah sabır versin bende 39+4 yaşadıklarımızı yaşadım sezeryanla aldılar sebebi varmı bana sebeb söylemediler ani kalp durması Allah öbür dünyada kavuştursun meleginle
Lalemm86 Bgmbyz cnm ya kader arkdaşım üzüldüm benimde 37 de oldu kalbi durdu ama benimki anne karnında gelişmediğinden dediler allah tekrar yaşatmasın sizin herşey normalmiydi nerdeyse doğma zamanı
Bgmbyz Aleynkara okumayın ozman bunlar hayatın acı gerçekleri siz etkilenceksnz kötü oluyorsanız bebeğini kaybeden anneyi bı düşünün bu durumda ne kadar zor herksin istediğini paylaşmaya hakkı var burada . Kendinizi düşünmeyin burda bı topluluk var Allah kimsenin başına vermesin aynı şeyleri bende yaşadım zor yorum yapmayn takiyorsaniz kafaya
Bgmbyz Lalemm86 evet öyle oldu 3gun önce kontrole gittim de biseyi yoktu kızımın ne olduysa gece yatttiktsn sonra oldu hareket ediyordu sevdik öyle uyduk sabah kalktigimda karnım aşağı inmişti dedim doğum baslicak artık gün dolduğu için eşine dedim ne olmuş karnıma böyle baktim hareketlerini takip ettim için içimi yedi sonrdan gittik acile doktorum geldi baktı kalp atışı yok dedi dünyam durdu o an herşey nasip bu hayatta çok acı bı suretci ani kalp durması dendi hiç bı sağlık problemi yoktu bütün testlerinde temizdi kilosu 3170 50cm di kordon dolanmams kakasını yapmamas herşey noramldi Allah'ın takdiri işte canım hiç unutamiyor insan arada ağlıyorum halana bu ocakta yaptım doğum şimdi ikinciye hamileyim 2 Aylık işte korkuyorum yine aynı seyelrden ama Allah'ta bıraktım artık elden gelen bsiey yok
Lalemm86 Bgmbyz ah cnm cnm çok iyi anlıyorum seni anlatamam bende 2018 de ölü doğum gerçekleştirdim benimki 37 de doğdu ama 1900 anne karnında gelişmediği belli ama doktor hep sağlıklı kiloyu kafana takma dedi bende hala ağlıyorum karnımdaki 34 haftalık oldu oda kız ama acısı hala içimde işte unutulmaz sanmıyorum allah tekrar yaşatmasın sürekli bende artık hareketlerine kilosuna bakıyorum kan sulandırıcı kullanıyorum bide kan pıhtılaşması çıktı bende
Semooshh 😔😔😔😔 Diyecek Bi kelime bulamadım bile Rabbim sabır versin bende hareketleri pek hissedemiyorum bugünlerde doktor uyardı hergün, kontrol et anormallik, hissedersen gel diye 😔 elim böğrümde Rabbime emanetiz artık, yapıcak bişey de yok ki
Bgmbyz Lalemm86 Allah sağ salim kucagimza almayı nasip etsin inş bende çıkmadı eşime o testi yaptırmadik sen yaptrmismyidin eşine
Lalemm86 Bgmbyz amin cnm allah tekrar yaşatmasın eşimle birlikte genetik bölümüne gittik ikimize kromozom kan pıtısı testleri yaptılar bende kan pıhtılaşması çıktı iki gende
Bgmbyz Lalemm86 bana da kan sulandırıcı verdi doktor akşamları içiyorum eşime yaotrmadigimz için iç dedi sen yine sen ignemi vuruluyirsu
Essem Sedaalp Rabbim yar ve yardımcın olsun. Cennette sana şefaatçi olsun minik meleğin. Çok çok üzüldüm. Hiç kolay değil biz ne desek boş. Cennetin en güzel köşesi onun olsun. İnşaAllah hayırlısı ile Rabbim kucağını hayırlısı ile boş bırakmasın. Tesellin hayırlısı ile tez zamanda Rabbim in izniyle hayırlısı ile olsun. Çok çok uzuldum
Lalemm86 Bgmbyz cnm ben iğneyi vuruluyorum hala aspirini dün buraktım 34 olduğum için hamile kaldığımdan beri bu ikisini düzenli kullanıyorum