Sedaalp evladımı bende kaybetmiştim, benimki daha küçüktü 24 haftada, ve hastaydı sürekli su topluyordu vücudu, öldüğü gün kalbinin durduğu gün o kadar şükrettik. Kardeşim, bizler bu dünyaya sınanmak için gelmişiz. Herkesin sınavı kendince, sen ben evladımızla başkası başka şeyle imtihan oluyor. Emin’im etrafında sana teselli vermek için aynı şeyleri sürekli söyleyip duranlar olacak.. annen varsa en çok üzülen o olacak.. biz her gün mezarına giderdik yavrumuzun. Hayatımda gördüğüm en küçük mezar onunki çok zor günler arkadaşım ne desek boş sızlaya sızlaya geçecek zaman geçirecek acını, olgunlaşacaksın, hayata daha farklı bakacaksın. Bambaşka bir insan olacaksın. Yeniden umutla kaybettiğin yavruna kardeş düşüneceksin.. Rabbim verecek inşallah kardeşini. Hepsinin yeri ayrı olacak ama, unutmayacaksın yavrunu.. dualarında olacak sürekli, cennetin kapısında senin elini tutmayı bekliyor çünkü o..
ben sabırla ilgili çok ayet okuyarak, peygamberimizin hayatını okuyarak, Kuran okuyarak Türkçe anlamıyla birlikte, psikolojik destek almadan çok şükür atlattım kardeşim.. derdi veren Rabbim dermanı da en güzelini sabredene verecektir.. Rabbim umudunu kestiği kuluna dert keder vermez, sevdiği kulunu da sürekli kendisini hatırlasın diye sınarmış.. inşallah kardeşim Rabbimin sevdiği kullardan olmuşuzdur da bu derde layık olmuşuzdur. Sonuçta Rabbim senin yavrunu kendine melek olarak layık gördü, çok büyük lütuf... veren o, alan o.. sabırdan başka elimizden birşey gelmez. Allah sabredenlerle beraberdir ☝🏼