Mrvpltt Kizlar gecen hafta 7 haftaliktim doktor vajinal muayne ile duyabildi kalp atisini bir hafta sonra tekrar bakalim dedi yarin tekrar gitcem sizce karnimdan duyulurmu bu defa birde bulantim azaldi korkuyorum normalmi cok korkuyorm
Berrin123 Mrvpltt benim bebeklerim rahmin arkasına tutunduğu için biraz büyümedikçe karından görünmüyorlar mesela. Hemen kötü düşünmeyin. Duyduysanız bir şey olmaz inşallah 🙏🏼
Fatmanurr3446 Mide bulantinin azalmasi normaldir bendede olmustu kalp atis sesini ben 6 haftalik iken duymustum ins sende duyarsin canim 🤗
Nesizade05 Hamile kalana kadar bi dert hamile kaldıktan sonra da yok dış gebelik sonra kalp atışı sonra düşük tehlikesi erken doğum sağlıklı mı 🙈ne olacak bizim bu halimiz .. ben de 7 haftalık oldum bugün ama niye midem az bulanıyor diyorum millet bana deli misin ne güzel işte diyorlar kafamızda hep deli sorular 🤦🏼♀️
Sadumanozturk Nesizade05 ay valla bende doktora gidicem meark ediyorum ne olacak diye cuma gunu randevum var hanımlar sıvı alınacak dediler bişey olur bebegime diye yaptırmadım bulantim yok çok şükür 4 aya gircem nasipse sanki hiç çocuk dogurmamisim sanki
Mrvpltt Berrin123 ya ins oyledr ilk bebegimde hic kalp atisi yoktu bunda duyduk cok sukur ama vajinal duyduk
Nesizade05 Duyarsın inşaAllah Allah’ın izniyle.. rabbime duanı et çık yola takdir onun mucize onun elhamdulillah 🌸
Nesizade05 Mrvpltt benimde ilk bebeğimde kalp atışı yoktu kürtajla aldılar aynı şeyleri yaşamışız seninle
Nesizade05 Mrvpltt ohhh elhamdulillah canım mide bulantın ne durumda peki benimde bugün mide bulantım olmadı tedirgin oldum bi an senin gibi :(