Terspektif Medine_1992 canım benimde bacağıma çok kramp giriyor ve belim ağrıyor. Bide minnoş bazı günler çok toplanıyor tedirgin oluyorum. Arada da vajinamda ağrı oluyor kemiklerim sızlıyor 😂 bir dokun bin ah işit 😂
Terspektif Medine_1992 hiç sordun mu doktora canım bişey dedi mi ? Ben gidemedim hiç soramadım da ama aklımı kurcalıyor
Medine_1992 Terspektif canım sordum bugün normal dedi Kasılma ile toparlanma ayrı sey dedi yani o kadar hareketli ki bu kadar toplanması da normal geliyor bana 😁
Terspektif Medine_1992 bence de canım kasılma olunca aynı anda belimize filan da sancı girmesi lazım Allah korusun. Ben sadece karnımda sertlik hissediyorum şuan bile yapıyor sıpa 😂
_kubranurr_ Medine_1992 alala ya devlete randevu aldım ozel bakalım ozel randevum devleten once doktorum ne dıcek
Nuraslanklc Medine_1992 muayene ücreti ne kadar acaba 😅sırf bu renkli ultrason için bi kereye mahsus gitmek istiyorum da
Medine_1992 Nuraslanklc canım 115 ti bizim burada ama daha uygun hastanelerde var değişiyor bende memleketten annem geldi meraktan gittik yüzünü görelim diye 😁
Medine_1992 Nuraslanklc canım ben burada çok hastane bilmiyorum özel keçiören hastanesi 65 TL ama renkli ultrason yok malesef buralara yakında bir medisis var
Nuraslanklc Medine_1992 anladım ben de sadece renkli için bi seferlik gideceğim onun için bakıyorum😌 teşekkür ederim yinede