hilal_akin Valla şu Türkiye’deki doktorlara hayranım bu Almanya’da sana en erken 17. Haftada söylüyorlar bazen 20. Haftada bile söyleyen oluyor!!
AysennHE hilal_akin ya bende şaşkınım aslında tahmin edilebilir de yüzde yüz dinince sonra da yanılınca insan şaşırıyor
aslikls3 AysennHE 12. Haftada %80 kızdı 16 ve 17. Haftada erkek dedi haftasonu ayrıntılı ultrason vardı ve erkek z😊 12. Haftada yanılma yüksek özellikle kız deyip erkeğe dönen çok oluyor henüz cinsel organı tam oluşmadığı için
bsramrveylcn AysennHE bizdede aynı durum oldu canım.. Hatta ikili testte perinatolog %90 kız dedi fakat bebeğimin beşinci ayda erkek olduğunu öğrendik :) sen yinede bekle istersen hemen hazırlık vs yapma, Rabbim önce sağlıklı eli ayağı düz evlat versin :)
AysennHE bsramrveylcn ayy ne kadar enteresan ya iyice şüphelere düştüm 😃hadi hayırlısı haftaya gidicem nasip olursa
gulhaneylul AysennHE bende 13 haftalıkken gittim erkek olabilir çıkıntısı var ama daha erken değişiklik gösterebilir dedi https://imgyukle.com/i/E0iAsR
Balimkiz AysennHE canım bana da 12 de kız dediler 23.haftaya geldik detaylıya falan da girdim şükür değişmedi🤗
AysennHE Balimkiz maşallah canım ben bi acaba diyorum bakalım bizim ki degişecekmi yoksa degişmicek mi en önemlisi sağlıklı olması herkesin evladı sağlıkla gelsin inşallah
hilal_akin AysennHE bu arada Almanya’da yaşıyorum buradaki kadın Doktorum bana ilk hamileliğimde kız demişti hatta o zaman 16. Haftadaydım 4 hafta sonra termine tekrar gittiğimde erkek olduğunu öğrendim! Hatta kız giysileri bile almıştım ama ikinci gebelikteyim şimdide kız diyor hahaha ne görse kız diyor adam yine öbür termini beklicem