Sueda29 Ayzabeyza 12. Haftada pipi görünmedi mi cnm .bana yüzde yüz erkek dedi bnde şüphelwndm şimdi:)
Faray AysennHE bende haftaya perşembe gideceğim 12+5 oluyor. Hem ikili test yapılacak. Umarım cinsiyetini öğrenebilirim çok heyecanlı bir süreç neler alacağım neler 🥰🥰
AysennHE Faray hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizde ikili tarama yaptırıcaz 12+3de ögrendim yani dün öğrendik kız olacagını doktor yüzde 99 dedi ama tam güvenemiyorum ya😁
duygusm AysennHE Bana da doktor o haftada %99 erkek demişti, 16. haftada kız dedi. Emin olmak için detaylı ultrasonu bekliyorum 😊 bence acele etmeyin.
AysennHE duygusm ya öylemi Allahım hayırlısını versin inşallah bakalım bidaha gittiğimde ne dicem doktorum kendi doktorum var ayrı ona gideceğim bu şehir dışında ki bi doktorun gözlemi Sağlıklı sohbetli olsunlar da cinsiyet hayırlısı artık
AysennHE Buse_ilkim valla bizim ki düz görünüyordu doktor da kız dedi ben 12.hafta da ögrendim diye de acaba diyorum değişir mi diyorum 😃
duygusm AysennHE Aynen, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah inşallah, başka hiçbir şey mühim değil. İnsan yine de heyecanlanıyor öğreneceği zaman 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌸
AysennHE pnremr bize de ince ensesi var dedi olması gereken boyutlardaymış çok şükür Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah🙏
Ozgesn Bana da 12 haftada erkek dedi 13 haftada ikili test sonuçlarını almaya gidince yine bakın dedim baktı ve erkek dedi ❤️ Ama yine de 16. Haftayı beklicem kesin olsun diye 🥰🥰