Handann Kızlar 15+4 günlüğüm.son 1 haftadır evde olunca sorun yok ama dışarı çıkıp biraz yürüyüp yorulayım hemen karnım 6 aylık hamile gibi gerilip şişiyo belime ağrı giriyor sizdede böle bişe var mı tedirgin olmaya başladım
Aylaayvaz Handann bende var maalesef hele bir bardak su içmeyim o yürüyüş üzerine karnım top gibi oluyor
Aylaayvaz Seyma_Eren işte bende onu bekliyorum tam olarak 😂 ama kesinleşsin diye ben 15 16 haftayı bekliyim dedim çok şükür sonuçlarda bir sorun yokmuş o yüzden kontroller 3 hafta da bir rutinde bozmak istemedim ama içim içime sığmıyor 😂
Aylaayvaz Gokceem hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin 🙏bana da kıza benziyor dedi ama bende erkek hissediyorum bakalım 😂
Cansuu54 Sedaduran hatırlayamadım canım🙄 öğrendim öğrendim kızım oluyo inşallah💖 2 tane doktor onayladı kız olacağını🥰
Esmaryarim Ilayda_ozel06 amin canim banada 13 haftalikken erkek dedi sonrasinda 18 hafta olucaz hala göstermedi kız mı diye umut etmiyo değilim
catlak_anne Yubu 12. Haftamda yüzde 70 kız dedi dün 16. Haftamın ilk günüydü kontrolde yüzde yüz kız çok net dedi hatta yanındaki ebeye falan gösterdi 🥰
catlak_anne bs_brk Mayıs annelerinin yüzde 90 I kız 🥰 hatta şöyle bir tespitim var 2019 erkek bebek yılıydı 2020 kız bebek yılı resmen
Semra3545 Esmaryarim benim de 14 haftalık ama doktor Su an değil.daha erken diyor 2 defa gittim söylemedi 16 . haftayı bekle dedi . Bende bekliyorum