catlak_anne bs_brk Mayıs annelerinin yüzde 90 I kız 🥰 hatta şöyle bir tespitim var 2019 erkek bebek yılıydı 2020 kız bebek yılı resmen
girlorboyy bize 13.haftada yüzde 55 erkek. çıkıntı gördüm dedi ama değişir mi kızlar? 16.haftada tekrar gidicez ama çok merak ediyorum 🤭
bs_brk girlorboyy yüzde 99 kız denilip 6. Ayda erkek olduğunu öğrendi arkadaşım onun için yüzde 55 az bi oran az daha beklee🤗
bs_brk girlorboyy ahhahahhah bi tane daha kızcı😂😂 allah önce sağlıkkklı sonra gönlümüzden geçeni versin çok aminn😂 yarın kontrolüm var bakalım🤗
Selen01 Deletedmom091 bana doktorum 10+4 de söylemişti ve doğru çıktı 14. Haftadaydı sanırım pipiyi gördük 😂 o yüzden bence yüzde 90 erkektir
Aylaayvaz Seyma_Eren işte bende onu bekliyorum tam olarak 😂 ama kesinleşsin diye ben 15 16 haftayı bekliyim dedim çok şükür sonuçlarda bir sorun yokmuş o yüzden kontroller 3 hafta da bir rutinde bozmak istemedim ama içim içime sığmıyor 😂
Aylaayvaz Gokceem hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin 🙏bana da kıza benziyor dedi ama bende erkek hissediyorum bakalım 😂
Cansuu54 Arzuarzu ben Serdivan AVm’nin karşısında Öznur Eren’e gidiyorum özel yeri var, ama geçenlerde beyhekim Sedat beye de gittim 2 yer içinde geçerli bu 10 gün ücretsiz kontrol hakkı
Arzuarzu Cansuu54 muayene ücretleri ne kadar doktor konusunda bir türlü karar veremedim yaa konakta yeşim darola gidiyorum ama yinede doktor araştırması içindeyim nedense içime sinmeyen bişeyler var
Cansuu54 Arzuarzu Yeşim hanım iyi bir doktor evet ama hastaneden kaybediyo bence, Konak önüne gelen herkese farklı ücret söylüyo birde hiç iyi şeyler duymadım orayla ilgili gerçekten. Öznur eren 150 TL beyhekim 115 canım