K_Anne Bebebebem hayırlısı ile biran önce doğum olsaydı ama korkuyorum yine de. Herşey şüpheli doğum mu diye
K_Anne Rneslihan cnm bende aynısını doktora söyledim sezeryanı 22 Kasım dedi. Bekleyemeyiz dedim. Erken gelirse biz burdayız dedi. Hastane ile görüştüm izne ayrılmış korkuyorum o izindeyken gelir diye
Rneslihan K_Anne benim doktorum da kongredeydi çok şükür döndü. İnşallah zamanında gelirler . Bebeğinle bol bol konuş zamanını beklemesini söyle 😃😍😘
Nur___ K_Anne 39+2 den bildiriyorum 🤭 kalça ağrısı ve ara ara düzensiz sancı dışında negatif sorun yok enerjim arttı ki bu dopuö öncesi olur derler, sabırsızlık var büyük ölçüde, karnım aşağıda zaten, bekliyorum 🤷♀️🥴
Rneslihan NMK hafta da bir kontrole gidiyorum geçen hafta sancım yoktu . Perşembe günü gideceğim kontrole
Rneslihan Duruveannesi_ hareketlerde vurma yok artık sadece kıvrılma gibi dönme gibi hareketler hiisediyorum o da çok az 😍aynı gün sezeryan olacağız 😘Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Haberleşelim olur mu
Duruveannesi_ Rneslihan aynen haberleselim. Sağ salima alırız kucağımıza inşallah :)) takip edicem doğum hikayeni :))
Yesimeliz K_Anne benim dogumum persembe gunu 38+2 yim. Psikolojim cok degisti. Aglama huzun sevinc korku kaygi hersey karisik.
K_Anne BÜTÜN BUNLARI YAZDIKTAN SONRA DOĞUM BAŞLADI. ARTIK BENDE BİR ANNEYİM. LÜTFEN HERKES DUA ETSİN BEBEĞİ SEVK ETTİLER. SOLUNUM PROBLEMİ OLUŞMUŞ. KUCAĞIMA BİLE ALAMADIM.
Deletedmom0065 K_Anne geçmiş olsu n cnm hemen alisin kucagina insallah. Kacinci haftada geldi ki neden problem oldu acaba?