K_Anne Sevgili anne adayları buradan birbirimize yardımcı olalım ben artık son günler gibi hissediyorum. Şu değişiklikler sizde de mevcut mudur? * karnın aşağı doğru inmesi *akıntı da artış *arar ara hafif bel ağrısı *bebek hareketlerinde azalma *ishal *ve bende en büyük belirti bugün doğururmuyum heyecan ve korkusu ile uyanma ☺️😂 siz nasılsınız
Gokmeninannesi K_Anne ishal değilde aşırı tuvalete çıkmaya başladım 2 gündür belirtimi bilmiyorum tabi hafif hafif bel ağrısı bi de mide bulantısı var tabi. Şimdiye kadar yüzümde hiç sivilce olmazdı yüzümde sivilce falan da çıkıyor. Karnım biraz indi
Nur___ K_Anne 39+2 den bildiriyorum 🤭 kalça ağrısı ve ara ara düzensiz sancı dışında negatif sorun yok enerjim arttı ki bu dopuö öncesi olur derler, sabırsızlık var büyük ölçüde, karnım aşağıda zaten, bekliyorum 🤷♀️🥴
Yesimeliz K_Anne benim dogumum persembe gunu 38+2 yim. Psikolojim cok degisti. Aglama huzun sevinc korku kaygi hersey karisik.
Bebebebem 39. Haftadan bildiriyorum karnım aşağı inmedi ishal oldum 2 gündür de kabız gibiyim ama bugun sabahtan beri karnimda ishalmisim gibi bir agri dolanıyor akintim arttı bel sırt ağrılarım var bazen şeyim düşecek gibi hissediyorum ancak başka hiç bisey yok hergün bende bekliyorum ama yok arada kasıklarımda batma oluyo sanci nedir nasıl biseydir bilmiyorum nst normal hiç bi sanci yok acilmama bakmadilar heycanliyim biran önce doğada sevsem:)
K_Anne Bebebebem hayırlısı ile biran önce doğum olsaydı ama korkuyorum yine de. Herşey şüpheli doğum mu diye
Rneslihan Ayın 19 unda sezeryan olacağım . Her an suyum nişanım gelebilir diye tedirginim. Madem sezeryan olacağım bunları yaşamak istemiyorum Bel ağrısı var sırt ağrısı var Aşırı gerginim son 6 günüm kaldı . Heyecandan çok panik var bende. Bir de sezeryandan sonra ihtiyaçlarımı karşılayamamak beni çok ürkütüyor😱
Duruveannesi_ Rneslihan resmen duygularıma tercüman olmuşsun şuan . Bende 19unda sezeryan Olcam. Ama ozman kadar suyum gelirse sancım olursa korkum var. Bide hareketi çok azaldı. Endişeleniyorum.
K_Anne Rneslihan cnm bende aynısını doktora söyledim sezeryanı 22 Kasım dedi. Bekleyemeyiz dedim. Erken gelirse biz burdayız dedi. Hastane ile görüştüm izne ayrılmış korkuyorum o izindeyken gelir diye
Rneslihan NMK hafta da bir kontrole gidiyorum geçen hafta sancım yoktu . Perşembe günü gideceğim kontrole
Gokmeninannesi K_Anne hayır tam tersi bir an önce gelsin diye dua ediyorum çünkü artık dayanamıyorum 🤦♀️
Rneslihan Duruveannesi_ hareketlerde vurma yok artık sadece kıvrılma gibi dönme gibi hareketler hiisediyorum o da çok az 😍aynı gün sezeryan olacağız 😘Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin . Haberleşelim olur mu
Baloglummmmm 37-3 üm Akıntım bitti benim günde bir defa ya oluo ya olmuyor rengide olursa sapsarı Ama lavabodan cıkamıyorum dün gece nerdeyse orda yatıcaktım hatta öyle sıkıldım tuvalete gıtmekten bel ve kasık ağrılarım mevcut Gün aşırı aglama krizi tutuyor cok sıkıldım artık hareket edemıyorum kısıtlı olmak cok yoruyor İnşallah hayırlısıyla erken vakıtte herkes kucagına alır da severiz