Aylinstp Aslgly yaaa bende çok özledim geçen hafta da bizde çekildiğimiz kırmızı üstlü bi fotomuza denk gelmiştimmmm🙈 hamileyim 21 haftalık teyzesi ❤️🙈 sennnn
Aslgly Aylinstp ya gerçekten miii. Bende Seher’den görünce allahım böyle gözlerim dolmuştu yemin ederimmm. İstanbulda mısın. Ayy valla bende 27 haftalıkk aramızda çok yok 🙈 Seni buldum kaybedemem yok mu instagramın sana ordan numaramı veriyim burdan veremem de
Aylinstp Aslgly eşimin var ama ortak yaz oraya ben alırım kanki habibsivritepe inst adıı bekliyorummmm
Meltemkskn Aslgly canım bende bugün tartıldım😂😂ilk öğrendiğimde 69 dum şuan 30 haftalığım 77 olmuşum 😂😂nereye gidiyor bu halimiz
birtutammutluluk o_y_k Bende Öyle dusunuyorum ama cahil cahil konusuyolar :) heralde 20-30 kilo almami bekliyorlardi :)
ds06 Merilani valla bende 16 haftanin içindeyim 5 kilo almışım sürekli de almaya devam ediyorum her hafta artıyor kilom
ds06 Rabiaaydin bende16.haftadayim 5 kilo almışım takmıyorum da açıkçası 25-30 haftasına gelmiş 3-5 kiloyu sorun yapanları da anlamıyorum 😀
Rabiaaydin ds06 bende anlamıyorum ya tabiki kilo alımı olacak ben zayıf hamile kaldığım için takmıyorum açıkçası bebeğim sağlıkla büyüsün yeterki çaresi olan bişey ekmek tüketimine dikkat etmeye çalışıcam sadece artık 😊
NERDOGDU Aslgly sen yine iyisin ben 28+5im 11,5 kilo almışım. Büyük ihtimal 17-18 belki 20 kiloyla tamamlıycam gebeliği.
Afifeelif Aslgly ben ilk 3 ay hiç almadım hatta 1 kilo vermiştim, sonra 4 5 6 da 7 kilo aldım😁 8. ayda 2 kilo daha aldım şimdi 9. ayımın içindeyim tam 10 kilo aldım canım kilo alma dengesi ay ay fatkediyor cidden😂