o_y_k Aslgly çok değil aslında ama pehlivan gibi yağlanmıştım çok umutluydum nolduysa son 2 haftada oldu 😂 saysam bi elin parmağını geçmiyor ama alışık olmayınca takıldım sanırım. Neyse artık doğunca dişi panter izlerim diye avunurum napalım 😄
Seymagms Aslgly sen sadece doktoruna güven ve onu dinle başka bişey diyenlere de anayım ben ana de gül geç bebeğin sağlıklı olduktan sonra kilo falan verilir gider
edak Seymagms ayy ne güzel sizinki daha güzelmiş 😋 Önemli olan bebişler gelişip kilo alsın biz almasak daha iyi zaten ☺️
Mujde- Aslgly 20+2 yim daha henüz hiç kilo almadım. Ama iştahım sanki bu aralar çok açıldı kilo alacağım gibime geliyor. 🙈
Rabiaaydin Aslgly ben 13. Haftadayım şuan 5 kilo almışım canım banada doktor fazla dedi on kilo Alma hakkın kaldı sadece dedi senin haftalarında bende o kadarkilo alırım diye düşünüyorum 🤦🏻♀️😁
ds06 Rabiaaydin bende16.haftadayim 5 kilo almışım takmıyorum da açıkçası 25-30 haftasına gelmiş 3-5 kiloyu sorun yapanları da anlamıyorum 😀
OzlemKaragoz Ben de 34+1 deyim 12 kilo aldım. İlk aylarda hiç kilo almamıştım ama son aylarda aynı şeyleri yesem bile kilo almaya başladım bakalım kaç kiloyla bitireceğim :))
Lindam Aslgly Heee birden değil yani onu kaçırmışım 🙈 Ama 27 haftalığım demişsin 6 ay 6 günlük oluyorsun 🙊
Aslgly Aylinstp ay çok şaşkınımmm kız çok özledim seni yerim yemin ederim hamile misin yoksa ❤️❤️ Şuan yemin ederim kelimelere dökemiyorum hem şaşkınlığımı hem böyle bi tuhaf olduuu 🙈🙈🙈🙈
Aylinstp Aslgly yaaa bende çok özledim geçen hafta da bizde çekildiğimiz kırmızı üstlü bi fotomuza denk gelmiştimmmm🙈 hamileyim 21 haftalık teyzesi ❤️🙈 sennnn
Nur_samet Aslgly bn 40 kilo.idim ilk üç ayda 10 kilo aldım 50 küsur du😆😆 7. Ayimdyim 58 kiloyum 😆😆doktrm iyiisn diyo bünyem zyifto grende diyor hiç almamışsin aynisin diye bbis sağlıklı olsn o kiloların gder inşallah canm tkma kafana