busragrgn Mihri23 ben ben ben. Hele öğlen yemeklerinde okulda cacık veya yoğurt yersem öğleden sonra hülyalarda dolaşıyorum😂 akıntı da oluyor evet canım hem de baya yoğun.
Byza busragrgn ayy ne güzel ya ben 45 kiloyla hamile kaldım çok zayiftim biranda sistim şimdi de kontrol altına alamıyorum sanki hiç doymuyo gibiyim
Nursan busragrgn bence öyle deme çünkü bu vakte kadar almamıştım kusmalardan dolayı şimdi hızla alıyorum😂😂hastane çıkış seti kapı süsleri bunlarıda hayırlısı ile 8. Ayıma girsem başlayacam😊❤️🤲
3406044 busragrgn bizde 28+1 olduk ufaktan başladık alışverişe bebeğinizin harekrtleri nasıl kızlar bizim daha çok gece hareketli oluyor gündüz pek az hissediyorum tedirgin oluyorum
busragrgn 3406044 gündüz eğer hareketliysen hissetmemen normal canım. Ben de öğretmenim sürekli ayaktayım bu yüzden gündüzleri hissetmiyorum.
Umutherdaimvar 3406044 bende masa başı çalışıyorum canım otururken çok hissediyorum gündüz ama artık ara ara uyuduğunu hissediyorum. Geceleri maşallahları var😍
ramazantugce busragrgn bizde 26+4 olduk bence hiç kilo almamalmamissiniz ben 55le kaldım su an 73 kiloyum 😲😲ilk zamanlar hiç yiyemedim hep pastaneden yedim hep ondan oldu kilolar 👏👏😊😊
Deletedmom5834 ramazantugce al benden de o kadar ikinci gebeliğim ilkinde de 16-18 kilo almıştım 78 e doğru gelmiştim bunda 56 kilo ile hamile kaldım şuan 70 e merdiven dayadım resmen ve daha 26. haftamdayım cocuk olduğundan dolayı geç saatlere kalıyorum yiyorum birazda abur cubur yiyorum arada dikkat edeceğim bundan sonra :/
Oguzaysel Hb1903 iyi denk gelmişiz 😊 hangi hastaneye gidiyorsunuz , durumunuz nasıl ağrı filan oluyor mu sizde de , benim bazen çok ağrıyor karnımın alt tarafları
Elifdurcakmeric busragrgn 29+5 olduk biz de oğlumla 💙 totalde 10 kg aldım 🙈 ben de Ümraniye ıhlamurkuyu’da oturuyorum 😂 arabası yatağı beşiği kıyafetleri her şeyi aldık ufak tefek ihtiyaçlarımız kaldı daha zaman var onları da yavaş yavaş tamamlıyoruz 🙃
ramazantugce Deletedmom5834 ahahaha inşallah benimde eşim çift vardiyada gece 12 de işten geliyor beraber yemek yiyip huuup yatiyoruz sonra gelsin kilolar 😂😂
Dilos10 Bende 27+1im fethiyede oturuyorum prenses bekliyorumm 7 ayda 11 kilo aldım 39la başlamıştık Allaha şükür hiç bi eksiğimiz yok herşeyimiz tamamlandı 😋
Umutherdaimvar busragrgn amin canım cümlemizin inşalllah🙏🏻 Evet edirne güzeldir ama etrafıda güzeldir gezip görülmesi gereken bir yer♥️ Allah bidaha evladınızla gezmeyide nasip eder inşalllah🙏🏻
3406044 Umutherdaimvar aynen öyle gece uyutmuyorlar ama hissedeyim yeterki uykusuz kalmaya razıyım 🤲🏻🥰😍