busragrgn Merhabalar arkadaşlar💐 ben 28+3 lük bir hamile 🤰🏻 istanbul Ümraniye de oturuyorum ve bebişim kız inşallah👼🏼 Bu ara hızlı büyüyor sanırım birden bire hiç çıkmayan karnım kocaman oluverdi🙈 şaka maka 7 ayda 5 kilo aldım😭 sizde durumlar nasıl alışverişlere başladınız mı?
Umutherdaimvar busragrgn bizde bugün 28.haftaya başladık yakışıklı oğlumla💙. Edirnede oturuyorum, sort ağrıları, uyku sorunları başladı. Üç dört gündürde başım hemoroidle belada🙄 bende 26. Haftaya kadar 4.5kilo almıstım haftaya kontrolde ne çıkacak Allah kerim🙈
Yagmurrrr busragrgn bizde 26+4 deyiz odasını yaptık eşyalarını tamamladık ufak tefek sorunlar dışında iyiyiz 🙏🏻
Duchess busragrgn 27+3 bende 6.5 kilo aldım bu ara tek tarafa yattığım için bacak ağrısıyla uyanıyorum çok kötü oluyorum uyku tutmuyor 😅 bide aşırı derecede stres başladı herşeyi kafama takar oldum bakalım Allah Kerim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Hazalindurusu 26+5 im suAn bende 7 ayda 7 kilo aldım karnım su aralar hızla büyüyor 😅 siyatik sinirindeki baskı agri dışında gayet iyiyim siyatik agrisi yaşayan var mi ? Odasını yaptık duru hanımın ağırlaştıkca zorlaşacak bu isler o yüzden biraz erken davrandık
busragrgn Hazalindurusu iyi yapmışsın canım 7 ayda 7 kilo çok normal🌸🌸 ben de odaya başlayacağım yavaş yavaş. Öğretmenim bir yandan okul, zaman ayıramıyorum çok fazla.
busragrgn Umutherdaimvar canım benim rabbim yardımcın olsun❤️❤️ yazın 3 aylık hamileyken Edirneyi gezmeye gelmiştik eşimle bayılmıştım❤️🌸
Gozde-1124 Selam biz de 28+1 olduk siz yine iyisiniz ben 15 kilo aldım 🙈ama öncesinde zayıf olduğum için rahatsız etmiyor zaten boğazıma dur diyemiyorum🤣
Ecrin035 Gozde-1124 bnde 28+1 günlük oldum.Doktor iki aşağı beş yukarı 10 ocak doğumu diyor.26 haftalık iken totalde 12 kilo almıştım bebeğimde 1250 gramdı odası kıyafetleri hastane çantam herşey hazır iyikide hazırlamışım her gün başka bir yerim ağrıyor
Nursan Merhaba✋Bende 27 haftalık hamileyim😊Allah izin verirse bir oğlum olacak💙🤲çok şükür bir sıkıntım yok sadece bel ağrım çok oluyor ve kaburgam kırılacak gibi😣nefes almakta zorluk çekiyorum uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor🤷🏻♀️Allah yardımcımız olsun. Bende 57 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum 🤗Alışverişe başladım bebek arabasını aldık çok güzel çok beğendim trendyoldan baby home bh-760 gold arabasını aldım. Bebek kıyafetleri için çanta aldım ve ufak tefek beğendiğim kıyafetleri alıyorum. Son ay eksik ne kaldıysa çıkıp alacaz benim eksiklerimide bebeğin eksiklerini de 😊ha birde isimli emzik zinciri yaptırdım daha elime ulaşmamış😊avent biberon seti aldım trendyoldan
busragrgn Nursan canım benim ne güzel sadece 3 kilo 😬 ben de bebek çantasını bodylerni hastane çıkışını aldım ama daha bebek arabası falan karar veremedim
Gozde-1124 Ecrin035 biz de çoğu şeyini bitirdik ama bana Ocak sonu dedi doktorum sizinki önden mi gidiyor erken gibi geldi tarih
Senemufuk Oguzaysel ne güzel bende 29+4 haftadayım 14 kilo aldım toplamda aynı haftadayız senin iki katın kilo almışım😂😂
Mihri23 Bende 28+6 🙈 tüm eksikleri bitti benm kaldı merakla gelmesini bekliyoruz. Çok uykum geliyor , Akıntım fazla ve sürekli tuvalete gidiyorum benm gibi olanlar var mıdır 🙄
Gozde-1124 Mihri23 ben de aynıyım ya öncesine kadar gayet enerjiktim bunaralar kafamı kaldıramıyorum her fırsatta uyumak istiyorum
busragrgn Mihri23 ben ben ben. Hele öğlen yemeklerinde okulda cacık veya yoğurt yersem öğleden sonra hülyalarda dolaşıyorum😂 akıntı da oluyor evet canım hem de baya yoğun.
Nur_arkn busragrgn 28+4 haftalık şuana kdr 14 kilo almışım🙁 İhtiyaçlarımız hemen hemen bitmiş sayılır benimkiler hariç😊
Umutherdaimvar busragrgn amin canım cümlemizin inşalllah🙏🏻 Evet edirne güzeldir ama etrafıda güzeldir gezip görülmesi gereken bir yer♥️ Allah bidaha evladınızla gezmeyide nasip eder inşalllah🙏🏻
Nursan busragrgn bence öyle deme çünkü bu vakte kadar almamıştım kusmalardan dolayı şimdi hızla alıyorum😂😂hastane çıkış seti kapı süsleri bunlarıda hayırlısı ile 8. Ayıma girsem başlayacam😊❤️🤲