Hmdsena2019 Deebg beklicem artık yarın 28.günüm Son 4 aydır 35 günü buluyo adet olmam bakalım hayırlısı olsun 😊😊
Eceunverkanra Arden_mom https://imgyukle.com/i/RuG7L6 boyle cikti benim ovulasyonum, senin de ovulasyon boyle mi cikmisti kuzum?
Eceunverkanra sumosgoksu ama bu daha ovulasyon, Ovulasyonla gebelik ogrenenler var evet ama onemli olan gebelik testi bence sen biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma, olmazsa da kismet. Ne kadar zamandir deniyosunuz ?
Eceunverkanra https://imgyukle.com/i/RuG7L6 Benim ovulasyon boyle cikti, Allah Allah yine mi yumurtluyorum acaba?
Arden_mom Eceunverkanra canım ben bi 4 gün önce falan yaptım evet böyleydi aşağı yukarı sonra yapmadım bi daha son hali nasıl bilmiyorum gebelik testi yapmışmıydın sen hiç
Deebg Arden_mom kan verdim bakalım 1 saate çıkar sonucu benim çok kıvamlı beyaz akıntım var canım senin var mi akıntın
Arden_mom Deebg var canım benim düşününce tek belirtim akıntı ve kasık ağrısı oldu diyebilirim. Hatırlıyor musın kasık ağrısı için konuşmuştuk 🥰demek bundan mış 💞
Tukec Bende ovülasyon takibi ile bu ay hamile kaldım. Dün erken gebelik testi ile çift çizgiyi gördüm. Kan sonucuna göre 3haftalık :) darısı isteyen herkesin başına
Eceunverkanra Tukec Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏🏻🌸 Darisi tum isteyenlere olsun
Eceunverkanra sumosgoksu ben gecen sene kurtaj olmak zorunda kaldim, bebek gelismedi. Tam 1 sene oldu hamile kalamadim bi daha. Senin daha cok gecmemis hic umutsuzluga kapilma lutfen
Eceunverkanra Arden_mom yok yapmadim hic benim adetime daha 5 gun var eger adet olmazsam yaparim diyorum
Deebg Arden_mom evet benim geçmedi kasık ağrım son 2 günde azalmıştı sadece akıntım vardı hep yine son 2 günde kesilmişti ama şimdi yine arttı akıntım ilk defa böyle akıntım oluyor krem gibi kıvamı beyaz renk
Deebg Eceunverkanra bende tam geçen sene 23 kasımda kürtaj olmuştum canım 1 sene geçti üstünden darısı sana olsun inşallah
sumosgoksu Eceunverkanra Umut her zaman var tabii ki ama adet olduğum gün uygulamayı sileceğim bir süre burada olmak pek yaramadı