Eceunverkanra sumosgoksu ben de yapicam bugun ovulasyon bakalim nasil cikacak. Buraya da yukle olur mu?
Eceunverkanra Arden_mom idrarda beta hcg gec saliniyormus o yuzden bir kac gun gecince anca saglikli sonuc veriyomus. En iyisi ozellikle erkenden merak ediyosan kan sonucu. Ben de bugun bi ovulasyon yapayim bakalim nasil cikcak. Gebelik testi de var 2 tane ama onlari adetim gecikirse die sakliyorum:) ben idrarda pozitif hic gormedim eger ki bi gun gorursem onunla ogrenmek ve o testi saklamak istiyorum 🥰🤗
Arden_mom Eceunverkanra evet canım bencede bekle adeti en azından bi kaç gün kala yap negatif olunca üzülüyor insan sonra. İnş o heyacanı tadarsın testi öyle gördüm kalp atışlarım hızlandı 🥰
Eceunverkanra Arden_mom valla tam 1 sene oldu ondan once bi kaybim var. Bir senedir her seferinde ayda 2-3 test yaptim hic goremedim her seferinde uzuldum. Varsa eninde sonunda cikacak zaten yoksa da yok:) Kismet insallah butun isteyenlere nasip etsin Rabbim 🙏🏻
Ebaki Arden_mom canım merak ettim öncelikle gözün aydın olsun kuzum inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini 🤲🤲şimdi balım bnm adetlerim de düzensiz oluyo ne yaptın her hangi Bi şe yaptın mı canım bna da bilgi verir misin Bi de dua eder misin bna da adım elif 🤲🤲🥰
Arden_mom Ebaki allah razı olsun canım 🤲hiç bişey yapmadım aslında sadece bu ay ilk defa ovulasyon ile takip ettim canım. Dua ederim tabiki zaten ediyordum hepiniz için ama ismin ile edicem inşallah allah hayırlısını nasip etsin cnm 🤲
Arden_mom Deebg anladım canım bakalım ne kadar yükselmiş sen baya erken öğrenmişsin 🥰bende vereyim bir kez daha kan sonra doktora giderim zaten
Deebg Arden_mom evet canım benimki baya erken oldu 😂😂 inşallah güzel yükselmiştir dua et korkuyorum 🙏
Arden_mom Deebg inşallah canım yükselmiştir Allah’ın izni ile sıkıntı yapma 🤲haber ver olur mu sonucu merak ediyorum 🥰
Deebg Arden_mom kan verdim bakalım 1 saate çıkar sonucu benim çok kıvamlı beyaz akıntım var canım senin var mi akıntın
Eceunverkanra sumosgoksu ama bu daha ovulasyon, Ovulasyonla gebelik ogrenenler var evet ama onemli olan gebelik testi bence sen biraz daha bekle hemen umutsuzluga kapilma, olmazsa da kismet. Ne kadar zamandir deniyosunuz ?
Hmdsena2019 Arden_mom canim bence var bebiş 👶🏻👶🏻 Adet gününden önce cıkiyosa var veee silikte deil gayet nettt