Genc_anne_adayi Günümüz aynı bakalm bizimkisi ne zaman gelecek. Hayırlı bir evlat olsun kuzum inşallah sana da çok geçmiş olsun
Deletedmom0019 Badevehande Gozun aydin canim allah yavrunuzu size bagislasin sende bir'an once toparlanirsin insAllah ❤
momof3 Badevehande Maiallah canım aramızda 1 hafta vardı darısı başımıza insallah dua et 🙏🏼 Rabbim bebeğinle sağlıklı bir ömür nasip etsin 🤗
Guness55 Badevehande sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım doğum hikayeni çok merak ediyorum 😍bu arada hangi hastane ve doktora gidiyorsun
Deletedmom6 Badevehande Ayy sonunda doğuruyor musun kız 😄 Hadi rabbim kokay bir doğum nasip etsin. Bebişinde sağlıklı doğsun inşallah 🥰
Busraae Badevehande canımm Allah saglıkla dogumdan cıkmayı nasip etsin insallah kolayca alırsın bebegini kucagına
gurcem Badevehande canım senıngoruyordum hemserımsın Allah evladını sana bagıslasın Rabbım bol sıfa versın hemencecık ıyıles🙏🏻
Apilhatice Badevehande ay bende naptı bu kız doğurdumu acaba diyodumkiiii yazmışsın bile çok şükür ya darısı bize🙈🙈 Hadi gözünüz aydın hayırlı ugurlu olsun emsin anneyi bol bol😍😍😍
Kbrbydkk Badevehande gözün aydın canım benim😊😊😊 nasıl güzel bir duygu😍😍😍😍 darısı basımıza. Doğum hikayeni bekliyoruz😍