mermeral Arkadaşlar ben 21+ 4 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketleri hiç yok. Önceleri hafif kıpırtılar hissediyordum artık onlar da yok. Bugün doktora gideceğim ama çok korkuyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Deletedmom0231 mermeral her zaman hareket etmez canım endişelenme böyle durumlarda tatlı bişeyler ye sade soda iç sol tarafına yat mutlaka oynıcaktır hemen panik yapma son zamanlara doğru daha uzun süre uyuyorlar hareketleri daha az oluyo buna alış😊
Ebru9360 mermeral cnm ben 22+0 oldum hala bebegin hareketlrni hissetmiyorum ben artik korkmaya basladim birazdan hastaneye gitcem Allah tan yoksa icim icimi yerdi
Fdle mermeral Ebru9360 hiç korkmayın o haftalar da öyle olması gayet normal düzensiz oluyor hareketleri ve çoğu zaman uyuyorlar yine de içinizin rahat etmesi açısından gidin tabi hastaneye ama korkmayın:)
Tazeanne0134 mermeral valla kuzum benim oğlan hiç durmazdı şimdi gün içinde uyuyor uyandığı zamanda bi gerneşiyor gündüzleri artık eskisi kadar hissetmez oldum uyuduğu zamanlar oluyor korkma bişe olmaz dra gidecekmişsin zaten sorarsın işte kanaman vs yoksa hele korkma gidince de sor doktoruna
shsn Deletedmom0231 o haftalarda hatrlıyorum 2-3 gün hissedemezdim paniklemezdimde normal daha küçük derdim ki hareketleri erken hissetmeme rağmen. bazen o kadar inat oluyorlarki ister soluna yat ister tatlı ye oynamıyor bile :)
Fdle mermeral ben şuan 28 haftalığım benim kızım tembel mesela bi sabah tekmeliyor birde akşam o kadar rutini bu alıştım ben o haftalar da yeri geliyor 3 gün hissetmediğim oluyordu:)
Tugsal Canim cikolata ye bak bakalim nasil oynuyor 😊 nts ye gireren bile çikolata meyve suyu yediriyolar hareketlenmesi icin 😊
Reyhan_boztoprak artık yavaş yavaş kendine bi uyku düzeni ayarlıyor bebeğim bu haftalar da bizim ki de öyle yapmıştı korkmuştum ama doktoruna git ve yaptığın stres ona daha çok zarar verir pozitif düşün hayırlarla al kucağına inşallah 💕💕
Deletedmom0231 shsn benimki de inat gibi nst de aynı şeyi yapyodu şimdi de uyku nedir bilmiyo gündüz bütün gün ayakta😭😭😭
shsn Tazeanne0134 ay sorma :) senin kaç haftalık. benm 34 oldu bir hareketler görmen lazım ama hala hareketler düzensizdir. bazen aşırı hareketlidir bazen daha sakin birde zatn gün içerisinde farkedemediğimiz o kadar çok hareketi oluyorki. ben nstde bakıyorum hiç birşey hissetmiyorum ama bebeğin hareketi var
shsn Deletedmom0231 benimki de seninki gibi doktora gidene kadar fıkır fıkır görmen lazım iyi diyorum doktora bir gidiyoruz sırtını dönmüş yatıyor :) makat pozisyonunda hala :) yüzü içeri bakıyormuş nazlı kızım yüzünü göstermiyor hiç meraktan çatlatcak beni :)
Irem1317 Deletedmom0231 benimki de nst de sürekli uyuyo oluyor. Her defasında tekrar nst’ye giriyorum. Hatta iki kez doktor sezeryan dedi hareket olmayınca size de dedi mi hiç öyle bişey doktorunuz?
Tugsal mermeral uyuyordur canim telas yapma bende senin gibi telas yapmistim o zamanlarim aklima geldi😊
Tazeanne0134 mermeral ne demek canım bende öyle sabah kalktığım zaman durmuyor eşime sarıldığım zaman da durmuyor eşim bile hissediyor ama gün içinde çok az hissediyorum ben yatınca durmuyor
shsn mermeral lekelenme vs yoksa çokta korkma ben tek lekeyi takip ederdim. zaten bgün gidecekmişsin içini ferah tut canım
mermeral shsn çok şükür öyle bir şey yok ama okuyorum netten belirti olmayabilir, kalbinin durduğu ancak ultrasonda anlaşılır falan yazıyor, bunlar hepten telaşlandırdı beni.