Sueda29 Akurt bn şimdi doktordan çıktım yüzde yüz erkek hatta ben gördm:) doktora dedim cinsiyet ne belli değildedi bana takıldı dedim belli hocam:) yüzde yüz erkek dedim:) doktorgülldü ve erkek dedi
Akurt Faray biz aldiklarimizi beyaz aldik hep :) cok bisey almadim gerci zıbın alt falan onlarda beyaz napalim insa duramiyo :)
Akurt slnckmk bence popodan degilde baska turlu tahminde bulunmuştur popodan tahmin olur mu bilmiyorum canim
Ozgesn 13+0 erkek ❤️ 12 haftada öğrendik kesin değildi Bugün ikili test sonuçlarını aldık tertemiz 🥰🙏 ve kesin erkek bebeğim 🤰👶
Ozgesn Akurt hayır cinsiyet ikili taramada belli olmuyor ben sonuçları gösterdikten sonra doktoruma dedim ki bir hafta daha geçti şimdi net belli olur mu dedim hadi bi bakalım dedi baktı bacak arasını da gösterdi net bir şekilde erkek dedi ❤️
Bsgl Fasulyem_1 benimde 13. Haftamda %70 80 gibi erkek ama emin değilim dedi belki kızdır perşembe öğrenicez bakalım
Akurt Faray aslinda daha kücük bebek alma bisey olursa uzulursun diyenler oldu insanin morali bozuluyo bunlari duyunca ama dinlemedim kimseyi :)
Gunay_18 Akurt 12+5 te ultrasona göre 12+2 de büyük ihtimalle kız dedi hayırlısı olur inşallah ama çok küçüktü inşallah doğrudur 🥰