Fasulyem_1 Akurt şu an 14 haftalıgım 12. Haftada %99 erkek dedi. Ama burada çok degişen gördüm bende merak ediyorum acaba degişir mi diye.
Bsgl Fasulyem_1 benimde 13. Haftamda %70 80 gibi erkek ama emin değilim dedi belki kızdır perşembe öğrenicez bakalım
Feyzazdra Şu an 14+2 12 de kıza benziyor dedi aynı gün başka doktor erkek dedi dahada gitmedim sabrediyorum 16 da gitcem
Ohorza Feyzazdra aynen bende 14+2 oldum bugün geçen hafta söylemedi bende 16. Haftaya girer girmez gidicem kontrol e
Eceincinehir Eceincinehir amin inşallah 🙏hepimizin . Bulantılarınız ne alemde hanımlar?. İlk üç aydan sonra geçer dediler ama genelde bende durumlar ters.
Pinar_93 Akurt ben canım . 12 haftalıkken gittim ben söylemiyorum söylesem de yüzdelik olarak söylerim öyle de doğru olmaz dedi 🤷🏻♀️ 16 haftalık olunca kesin olarak söylerim dedi. Şuan 13+3 üz. Heyecanla bekliyoruz 😍
slnckmk poposı dönüktü ama o şekilde bakarak yüzde 80 kız dedi doktor 14+5 iz ama çok tatmin olamadım açıkcası popodan nasıl anladı cinsiyeti hiç yüzü dönük değildi 16. haftada tekrar gideceğim yanılma payı olurmu sizce bir fikre alışıp sonra değişmeside kötü rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin en önemlisi o tabi ama insan emin olmak istiyor
Akurt slnckmk bence popodan degilde baska turlu tahminde bulunmuştur popodan tahmin olur mu bilmiyorum canim
Akurt Faray biz aldiklarimizi beyaz aldik hep :) cok bisey almadim gerci zıbın alt falan onlarda beyaz napalim insa duramiyo :)
Nehir66 Akurt ☺️❤️İlk çocuk olunca insan meraktan çatlıyor acaba kız mı erkek mi diye ❤️❤️☺️☺️Rabbim en başında hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️😍😍
Sabgul42 12+1 haftaligim dün gittim kontrole doktor tam belli olmaz bir ay sonra kesin belli olur dedi şimdilik erkeğe beziyor bir çıkıntı var dedi ilk çocuğum heyecanla bekliyorum merak ediyorum kocam bir hafta sonra tekrar gelelim dedi doktora o da çok heyecanlı takrar bi bakalım cinsiyetine dedi 🤩🤩🤩
Sueda29 Bugün kontrolüm var belki cinsiyetide öğrenebilirim ne yesemde gitsem geçen hafta bebişim sırtını dönmüş yatıodu hiç pas vermedi :)
MineKasp Akurt 13+4 bizde göremedik ☺️🤭 aslında çıkıntı yok dedi kız olabilir ama daha erken dedii doktorumuz