Pazartesi sabah saat 6 da gittik. 38 +4 haftalıktık Hastaneye planlı bir doğumdu. Hemen herim takıp ntsye çocuğun kalp atışlarına baktılar. Serum bitti üzerimi değişip. Önlük giydim ikinci serumu taktılar ve ameliyat haneye aldılar beni. Anastesici geldi boyumu sordu. Masada oturdum belime iğne yapıldı hissetmesim bile. Hemen yat. Dediler yattım bacakta bir karıncalanma hissi vardı. Buz koydu soğukluğu hissediyormusun dedi hissetmiyordum sonra sonta taktılar hiç hissetmedim. Karnımı ilaçlayıp üzerimi örttüler doktorum geldi. Hafif mide bulantım oldu. 2 dakika geçti sonra. Eşim geldi yanıma oturdu. 4 dk sonra ağlama sesini duyduk. Hemen bebeği başka odaya aldılar doktor muane etti o sırada ben eşimle konuşurken dikişler bitmiş. His hissetmedim bebeğim ARASIM canım oğlum yanıma getirdiler. Öptüm. Eşim çocukla ağağıya indi. Benide. Odaya götürmek için hazırladılar hiç ağrı yada sızı hissetmiyordum. Odaya götürdüler. Hemşireler kanamamı konturol etti üzerimi giydirdi. Bebeği emirdik sonra. Eşim ve arkadaşlarım geldi odaya. 2 saat sonra. Bacaklarımı hissettim. Hemen su içtim neskafe. Çay. Sıvı tükettim bolca baş ağrım olmadı. Uykusuzluktan biraz oluyor arada. Şimdi evdeyim. İşlerimi yapıyorum. Bebeğimi doktoruna bile götürdüm. Kısacası. Korkulacak hiç bir şey yok. Bebeğin ve sizin sağlık durumunuz iyi olsunda gerisi boş. Sütüm az. Sezeryandan dolayı dedi doktur. Zamanla çoğalır inşallah 😊😊😊😊 bu arada bebeğim 3.130 gm doğdu. 3 sonra 2.750 düştü kilosu. Şimdi tekrar kilo almaya başladık🤗🤗