Cemreee Hilaleva valla canim 2 cmdi bnm de suni sanci ile 3 saatte doğdu. Hoc korkma Allah yardim ediyor bnm de ilk gebeligimdi. Her guzel seyin bedeli var inanki bebis dogdugunda her sey silinip gidiyor.
Hilaleva Cemreee inşallah benimden senin gibi 3 saat de olur ve biter çok mutlu oldum adına Rabbim analı babalı büyütsün ❤️
Sez19 Cemreee merhabalar, bende de suni deneyecek doktorum 4 kiloya yakınlaştı kızım. Sormak istediğim kanala inmiş miydi bebeğiniz? 2 cm açıklığım varmış benim de fakat istediğim yerde değil yuru bol bol dedi.
Cemreee Hilaleva tesekkur ederim canim emin ol dogduktan sonra iyi ki dayanmışım diyorsun çünkü o an agri sızı bitiyor Rabbim bir nefeste kurtarsin inşallah 🙏
Ozgemlym Hilaleva rabbim sağlıka kucagına almak nasip etsin canım dualarımız seninle darısı bize inşallah🙏
Cemreee Sez19 evet canim 37den beri kanaldaydi 36da olabilir tam emin değilim. Bnm bebeğim de 3600 doğdu sen bol bol yürü bn cok yurudum 37den sonra gunde bazen 4 km yürüdüğüm bile oldu. Suni evet zor ama dayanılmayacak gibi değil Allah inan ki yardim ediyor
Sez19 Cemreee çok teşekkürler cevabın için. O halde darısı başıma diyeyim. Yarın son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz 🙈🙏🏼
Suna_Aysal Hilaleva insallah 1 hafta önce 3700g di 4 e kadar normal olur dediler bakalim suan hastanede bekliyorum
tugbadm Hilaleva allah kolaylığını verir sen sabret canım hayırla doğur inş sağlıkla bebeğini kucağına al güzel haberini bekliyorum