Vnsgb Paganfront ben bu hisleri biliyorum ilk sezeryanımda yaşadım şuan ikinciye hamileyim herkes spinal veya epiduralde bel boyun baş ağrısı kalıyor diyorlar bende ilk bebişimi görmek istiyorum tabii ilki genel olmuştu sanırım ikinciyi epidural yapıcam 🙂 sağlıkla büyütün bebeğinizi geçmiş olsun 🥰😘
Paganfront Vnsgb çok teşekkür ederim 🙏🏻 Kombine yaptırma şansınız varsa mükemmel bir kokteyl😬 tavsiye ederim 🙏🏻
aslikls3 Paganfront merhabalar 🌺 bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah... hala burdaysanız birkaç bir şey sorsam size 😊
aslikls3 Paganfront bir de dikişlerinizi oradaki ekip mi yapıyor yoksa doktor mu yapıyor 😊 sezaryen olanların bazılarının dikişleri nerdeyse yok gibi hiç görünmüyor o kadar güzel dikiyorlar ki
Paganfront aslikls3 evet ama Korudayken aldığımız fiyat üzerinden TOBB’da anlaştığı fiyatın aynı olduğu söylendi TOBB tarafından, ancak 1000 tl daha fazla fatura çıkardı sonra TOBB biz de üstelemedik yanlış bilgi vermişler diye; birkaç kez teyit edilmesinde fayda olacağını o yüzden belirttim herkes hazırlıklı olmayabilir sonuçta
Paganfront aslikls3 valla Fırat hoca uzun bir süre bebekten sonra uğraştı perdeden görmedim ama o olduğunu düşünüyorum son 5 dk kala benim işim bitti odanda görüşürüz birkaç saate dedi. Başka biri sadece 5-10dk aşağıda bişiyler yaptı. Valla dokunmaya başladığımda orada bir sosis unutmuşlar gibiydi endişe ettim bu böyle mi kalacak acaba diye ama zamanla o da geçti, dikiş gerçekten efsane olmuş varla yok arası 😬zaten olsada kilot lastiğinin çok altında kalıyor
aslikls3 Paganfront 1 gece mi kaldınız peki :) odalar falan nasıldı sizce güzel ferah mı masa var mı hazırlık yapabileceğimiz ve ikram, süsleme vs bir şeyler geldi mi size hastane tarafından 😊
aslikls3 Paganfront ayy ben de meraklar içindeyim nasıl dogurcam o nasıl olacak bu nasıl olacak diyee bi doğursam kurtulcam sanırım 😂
Paganfront aslikls3 evet de kalmaz olaydım, bilseydim böyle beyin uyuşturan ağrım olacağını bir gece daha (parası batsın) kalırdım. Ben süit odada kalmadım ama kaldığım oda gayet ferahtı. Öyle bir anda 5-10 kişinin odaya dalmadığını farzediyorum. Zaten çok müsafir varsa bekleme odasında tutabilirsiniz sıralarını beklesinler çünkü siz zaten emzirince kan ter içinde kalıyorsunuz🙈 camlar hemşirelerden aldığınız aparatla açılıyor ama ben bebek üşür diye kapıyı açık tutturdum. Hastane tarafından sadece şerbet seti geliyor, odalara taze çiçek ve BALON sokmak yasak. Fotoğraf için koridorda tutabilirsiniz diyorlar
Paganfront aslikls3 ben şu an içime tekrar girmez mi bu diye ağlıyorum; tsunami Post partum sendromu ( lohusalık sendromu) imiş, hazırlıklı olun ve noluuur uyuyun 🙏🏻
littleangel Paganfront yaa o kadar güzel ve içten anlatmışsınız ki okurken gülümsüyorum eşim neye gülüyon sen diyor 😅😅 Allah bağışlasın, inşallah bizim de sağlıklı doğumlarımız olur 🐣🐥🐥39. Haftadan bildiriyorum gelen, giden, sancı, belirti hiç bir şey yok 🤭🤷♀️
Paganfront littleangel çok teşekkür ederim ☺️, tez zamanda sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim❤️ 39. Günden bildiriyorum: asayiş hala berkemal değil 🙈
Sirin_beyza Paganfront canım çok güzel yazmışsın benimkide carsamba günü sezaryan bekliyok bakim hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün kuzum
Paganfront Sirin_beyza çooook teşekkür ederim 🙏🏻 şimdiden geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim ❤️
aslikls3 Paganfront balonun yasak olması ilginçmiş canlı çiçek tamam her yerde yasak da 🧐 çok teşekkür ederimmm gerçekten çok güzel anlatmışsınız her şeyi ♥️
aslikls3 Paganfront aa bi de son olarak hastanenin verdiği şerbet seti nasıl oluyor cam sebilde falan mı geliyor