OlgaArslan Bir çok marka denememize rağmen şuan sleepy hem içerik olarak da temiz. -ilk molfixle başlamıştık memnunduk fakat bulamadığımdan sleepy ye geçmiştik (mor paket) fakat o da bacak arasına iz yaptı goon aldım o da çok sızdırdı tekrar molfix aldım o da bacak arasına iz yapınca komili denedim sonra komili birden artık yapınca canbebe aldım çok memnundum ama aylık paketlerin numaralarını bulamayınca minies aldım (migros ürünü) onu da bi müddet kullandım faka biraz kalın bacakları ayrık yürüyodu bim ve a101 bezini de denedim bim sızdırdı a101 alerji ve pişik yaptı ardından sleepy ye geçtik natural olanı şuan onu kullanıyoruz kilot bezini çok memnunuz. Anlayacağınız hiç stok yapmadım yapılmasından da yana çok değilim tavsiye de etmem 🤗 Yinede herkesin kendi tercihi ☺️
Yvznannesi HappyMom ilk ay için pampers aldım. Diğer aylar için prima premium care ile devam edicem inşallah
Formychild Prima kullanmayın kullandirmayin 1-ici kimyasal dolu, çocuğunuzun hormon yapısını doğrudan etkiliyor 2-yabanci menseili 3-fiyati gereksiz pahalı Ama en önemlisi çok zararlı. Ben sleepy tercih ettim. Eğer bu marka sizde alerji yaptıysa diğer markalara şans verin ama primaya değil. Hem kendiniz hem ve en çok bebeğiniz için. Belki kullanilmadikca mecbur kalıp içeriğini değiştirmek zorunda kalırlar. Ama satmaya devam ettikleri müddetçe değiştirmeyecekler.
Arasil Bende ilk oğlumda da ikincidede prima kullandım nezaman başka bez alsam ileri derece pişik olduğu için hep primaya geri döndüm. Ama sonra denemediğim sleepy kalmıştı kullanan arkadaşlarım memnundu deneyim dedim. Hem fiyat olarak çok uygun ama beyaz paket bambulu olan hemde pişik falan olmadı.Primada gerçekten pişik önleyici bişeyler olmalı Sleepy deneyin muhakak
Felipe HappyMom fazla almayın bebeğe pişik yapıp yapmayacagı belli olmuyo diyolar bakalım sleepy aldık biz inşallah kullanırız sıkıntısız
Yenianneadayi2208 Bende prima düşünüyorum henüz almadım ama çok pahalı şaka gibi.sleepy öneriyorlar ama bilemedim kullananların yorumlarına bakcam artık
Mr1517 HappyMom sleepy ‘ ilk kullandığım 2. Günde pişik yaptı. Evy baby çok memnun kaldım ama rahat edemedi kuzum. Şuan molfix kullanıyoruz 🎀😚
Dudu_Ozer HappyMom ben bir paket sleepy aldım nolur nolmaz diye bir paket prima aldım. Ama yenidoğan bebeğimde prima inanılmaz pişik yaptı sleepye geçtim. Çok rahatım hemde primaya göre oldukça uygun 😁😁
elif_badeninannesi Prima premium care aldım hazırlk olarak. Güvenli ve kaliteli oldugunu düsünüyrm umarm bebegime de iyi gelr. Baby&me kullanıp memnun kalan var mı? Düsüncelernz neler. Aklımda pampers pure da kaldı
Lalemm86 HappyMom oğlumda prima kullandım geceleri uykusunu bölmeyen tek çocuk bezi ve pişik yapmayan kızımdada onu kullanıcam bez markalarının içinde tek geçerim 🥰
Zumer Abisine sleepy kullanıyorum çokta memnunum . Kardeşine de inşaAllah sleepy yenidoğan paketi almayı düşünüyorum . Islak mendili de güzel 🤗
Leyla5656 Bende baby&me aloe vera olanından aldım henüz kullanmadın tavsiye üzerine aldım inşallah memnun kalırım 🤗
Deletedmom0065 HappyMom sleepy, tavsiye üzerine aldim henüz kullanmadım . Stok yapmadim bebegimin cildi nasil tepki verir bilmiyorum. Avantaj paketini aldim denicez inşallah 1 ay sonra😍