nzliernacr1812 Doğum için İstanbula gitmeyi düşünüyordum fakat biraz imkansız oldu.Mardin Park hastanesine gidiyorum ben siz hangi hastaneye gidiyorsunuz memnunmusunuz belki hastanemi değiştireceğim😊
Ilknur_emin nzliernacr1812 ben cihanpole gidiyorum çoğu kişi Bülent ve mem arjenden çok memnun ama ben Enes beyden memnunum
yorumcuanneniz nzliernacr1812 bence mardinde yap keske benim orda yapma imkanım olsa burda 4000 olan mardinde 1 500 mardin park bilal beye gitmiştim sahin de iyi orda ama semra hakkinda kötü şeyler duydum 🤦♀️
Smyye0303 nzliernacr1812 bende cihanpolde düşünüyorum doğumu ama doktorum Ahmet bey midyatta bende midyattayım ona gidiyorum o doğumu cihanpolde yaptırıyor
Ilknur_emin nzliernacr1812 evet canım bende asker esiyim muayane ücreti 80 TL bence gayet uygun ve mardinparka falan kıyasla temiz güzel bir hastane denemeni tavsiye ederim
nzliernacr1812 Ilknur_emin fiyatda çok uygun kesinlikle bir araştıracağım canım Allah eşini başından eksik etmesin🇹🇷Mardinin neresindesin😊
YagizAlpinannesi Mardin park cok kalabalik ve hijyen olmayan bi hastahane.hatta arkadasim dogumhanesine girdi icler acisi durumdaymış imkanin varsa ipekyol ya da cihanpole git canım
yorumcuanneniz Cigdem30 ihmal ediyormuş yada tam ilgilenmiyormuş gerekli açıklamayı yapmıyormuş falan ✔ duyduklarım bunlar ben kendisine gitmedim 🙉
Cigdem30 yorumcuanneniz ben gebeligimin başlarinda gitmistim aslinda kadın bilgili ama bu kadin dogumcularin geneli oyle oluyor doktor kadin olunca nedense erkek doktor daha ilgili tam tersi olmasi lazimken bilmedim
YagizAlpinannesi Kiziltepede derya yanik turgut diye özel klinigi olan doktor var ben cok memnundum 150 tl muayene ücreti