amineeliff pelin_87 bana da ilk yatista 2 doz ciger gelistirici yapti ama progestan kullandirmadi bugun sancilarim artti adet olacakmisim gibi bel ve karnim agriyor ayaklarim cekiliyor. İlaclari 4 saatte 1 e dusur bu sancılar dogum belirtileri dedi rabbim hepimiz icin hayirli olani versin erken olmasin diyoruz ama saglikli olsun da artik ne zamansa o zaman olsun sagligi etkilenicek diye korkmaktan iyidir🙁
pelin_87 amineeliff amin kuzum, nasıl oldun. Biz dün kontroldeydik şükür sancılar azalmış, Cuma günü 36 oluyoruz ve Cuma günü progestanı bırak dedi doktor, artık ne zaman gelmek isterse o zaman gelebilir dedi
Caydankaratas Hande3636 benim haftasıyla uyumlu ve normal doğum gibi duruyor. Doktorum 27 aralığa kadar beklicez gelmezse sezeryanla alırız dedi. Biraz kilom fazla, gebelikten almadım kilolu hamile kaldım zorlanırım diye korkuyorum ya 😕
Caydankaratas Vera18 aynen sanki 36 da falan olacak gibi geliyor. Bide çok sancılarım var şu ara doktora da söyledim yalancı sancı onlar dedi
Vera18 Caydankaratas ay o kadar da erken gelmesin ya 🙊 ben geçen hafta gitiim kontrole nstde sancı falan cıkmadı kendi hissettiğim bişey de yok öyle. Sadece şu aralar sürekli bir yerde toplanıyor o da kasılma oluyormuş galiba
hilal89 zehraezgi benimde tahmini 28 aralık ama bana niyeyse benim kiz daha erken gelcekmis gibi geliyo
Fzlt Beyza1234r inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Yat dinlen hiç iş yapma dikkat et mutlaka. Doktora da hemen gitseydin keşke randevuyu bekleme
Sibelllce Zisan14 normal doğum istiyorum en başından beri bu doğrultuda konuştuk. Haftaya salı tekrar randevum var bakalım, suyumuz sınırdaydı en son ne söyler bilemiyorum inşallah normal ilerler de normal doğurabilirim. Siz karar verdiniz mi
Zisan14 Sibelllce bende başından beri normal planladım doktorumda aynı şekil de perşembe kontrolümüz var bizim de herşey normaldi bakalım . Bebeğimiz nasıl isterse öyle olur gibime geliyor 😇😇
Caydankaratas Vera18 o bende de var. Bugün evim boyandı azcık kıpırdadım karnım kasıldı da kasıldı. Sancım da oluyo benim arada işte
Sibelllce Zisan14 kesinlikle öyle şimdiden benim tüm hayatımın yönetimini ele geçirdi 😊 kendi doğum şekline benim karar vermeme asla müsade edecek gibi değil 😊
Edaelaayse Benimde 34+1 Enson adet 18 Mart kilosu 2250 kafası 2 hafta geriden geliyor minyon dedı korktum normal mi
Arifeyenianene Edaelaayse bende 35. Haftadayim kilosu 2400 dedi. İri bi bebek olmayacak doğumun için avantaj dedi dr bilemedim
o_y_k 2 mart son adet tarihi kızımızı bekliyoruz😊. 25 Kasım doğum inşallah az kaldı. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🥰
Sero86 Emel_27 ben Fransa’da yaşıyorum bu Cuma son kontrolüm var ebeler bakıyor. Doktor sadece doğuma kadar 3 kere eko yapıyor12-22ve 32 haftalarda.her ay yada istediğimiz zaman ultrasonla bakılmıyor.ebeler de aynı şekilde ultrason ile bakılmıyor. Doğum tarihim 19 Aralık ( bence 10 gibi gelir🐣🥰)En son eko da bebeğim 2 kiloydu.sabırsızlıkla bekliyoruz🤰🏻💕