Skn23 Beyza1234r 150 olan bebeğin kalp atışlarıdır canım . Haftan iyi yani bi sorun olmaz doğsa bile ☺️
tugbadm Haticetarhan kuzum sürekli gitmek istemiyorum sertleşme için gittim çok şükür olur dedi sıkıntı gözükmüyor dedi bunda da gidicem bişe yok dicek evhamlı olmak istemedim bekliyorum şimdi bugün daha iyim belim ağrıyor ama dün ki gibi değil
Ernika kadernurr Benim 13 mart son adet tarihim 34+6 günlük hamileyim 32. haftamda bel ağrısı ve nişan gelmesi sonucu hastaneye gittim 3 cm açılmam olduğunu öğrendm o günden beri çok şükür durduk erken doğum riskimiz var erken doğum olmaması için ilaç ve serumlar takıldı yatıyorum o günden beri bel ağrıları ve kasık ağrılarım var kasımın 27sinden sonra doğsa da problem yok dedi doktorum 37. haftaya gelebiliriz inşAllah 🥰🌸
Hande3636 Caydankaratas benim de 27 Mart nasipse oğlum olacak😊 benim makat geliş bebiş 2 hafta Önde sezaryan dedi doktor sanırım 21 aralıkta 38+3 te gelicek bizim oğlan siz de durumlar nasıl?
Caydankaratas Hande3636 benim haftasıyla uyumlu ve normal doğum gibi duruyor. Doktorum 27 aralığa kadar beklicez gelmezse sezeryanla alırız dedi. Biraz kilom fazla, gebelikten almadım kilolu hamile kaldım zorlanırım diye korkuyorum ya 😕
Drybrt Mugge_1 yüzde doksan 26 kasim dedi olmazsa 3 Aralık dedi pazartesi günü tekrardan gitcem netleşecek canim
hilal89 zehraezgi benimde tahmini 28 aralık ama bana niyeyse benim kiz daha erken gelcekmis gibi geliyo
Zisan14 Sibelllce sağlıklı şekil de kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🥰🥰 doğum şeklinizi falan konuştunuz mu doktorunuzla 🐣
pelin_87 kadernurr 8 Mart, 35+4 olduk bugün, 3200g kilomuz. Erken Doğum riski var 1 haftadır, 1 aydır her hafta gidiyorduk bugünki kontrolde Cumartesi için tekrar çağırdı, düzensiz sancılar çıkıyor çünkü bir de bende şeker var
pelin_87 amineeliff seninle aynıyız ama bana sancı önleyici vermedi, progestan ve ciğer geliştirici verdi, bugün kontrolüm vardı sancılarım azalmış Cumartesi tekrar gel dedi. Artık doğmak istese de sorun yok dedi. Bakalım hayırlısı inşallah
amineeliff pelin_87 bana da ilk yatista 2 doz ciger gelistirici yapti ama progestan kullandirmadi bugun sancilarim artti adet olacakmisim gibi bel ve karnim agriyor ayaklarim cekiliyor. İlaclari 4 saatte 1 e dusur bu sancılar dogum belirtileri dedi rabbim hepimiz icin hayirli olani versin erken olmasin diyoruz ama saglikli olsun da artik ne zamansa o zaman olsun sagligi etkilenicek diye korkmaktan iyidir🙁
Cigdem1987 Hatunerol haftamizda yakin yaşadıklarımız da ayni 😕 Allahtan ursofalk kullaniyorum da hafifletti kasintilarimi, yoksa erken gelebilirdi bebisim..
Mugge_1 Drybrt 26 kasım mıı anamm az kalmış bizde 3 aralık dedik ama erkende gelebilir tabi sağı solu belli olmaz🤗 haberlerini bekliyorum ozaman canım🙏🏻 Bakalım cuma randevumuz var kaç kg olmuş ne durumda gelesi var mı bakıcaz🥰
Sibelllce Zisan14 normal doğum istiyorum en başından beri bu doğrultuda konuştuk. Haftaya salı tekrar randevum var bakalım, suyumuz sınırdaydı en son ne söyler bilemiyorum inşallah normal ilerler de normal doğurabilirim. Siz karar verdiniz mi
duyguyildirim kadernurr bebeğin plesantası olması gerekenden aşağıda dedi. Bir hafta istikrar verdi dinleneceksin dedi. Dinlenince düzelme ihtimali oluyormuş. Bebeğin hareketinde azalma kanama falan olursa beklemeden gel dedi bakalım. Cumayı iple çekiyorum inşallah düzelmiştir. Çantamı falan hazırladım bende ama beşik bakmaya gidecektik o kaldı artık yapacak bişey yok😕