Gny84 Selam Hanimlar, bügün transferimin 13. günü ve Kan tahlilimde bhcg degerim 2974 cikti. Bukadar yüksek olmasi normal?
emremelike_757 Gny84 canım benimde 5gğn embriyosuydu 1 tane transferim oldu ve 10.gülü kan degerim 230 çıkmıştı çok şükür şuan 6 haftalıgız 🙌 senin kesin ikiz tek embriyo 200 300 ler arasında cıkıyo ilk çünkü hayırlı olsun çok şükür 5.gün bebişleri annelerine hep tutunuyo şükürler olsun ☺️👼🏻
Pureloveee Gny84 canım benim de tek embriyo 5. Gün blast ve 1. Kaliteydi 300 falandı değerim 12. Gün bence senin ikiz 🥰
Eslem0101 Gny84 amin canım ben de aslında bugün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim 😊
Gny84 emremelike_757 Ayy insallah 8 sene sonra özlemim bitiyor🙏 INsallah sende sag saglim kucagina alirsin bebegini canim
Suleee07 emremelike_757 3. Gün embriyosu 2 tane Transferin 12. Günü İlk kan sonucu beta 385 nasıl sizce tek mi ikiz mi :) fikir sahibi olan yazar mı lütfen.
emremelike_757 Suleee07 valla canım ikiz mi bilemem ama tutunmuşya sana çok şükür ikizde olsa tekde olsa rabbim kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🤰🏻
Ebrbyc Benimde ilk 270 cıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2274 cıktı bende ikiz sandım ama değil ikiz gebeliklerin 7000 8000 arası cıkıyor değerleri 🙈 Bende sevinmiştim
Efesevim İkiz gebelik kan değerine göre belli olmuyormuş benim doktorum 90 değerde bile ikiz görebiliyoruz demişti
Tekinnn Merve6475 aaaaaa Harika ikiz mi çok cok çokça sevindim kucağına al sağlıkla inşallah ☺️☺️☺️ O güzel minnoşların kalp atısını da duydun mu 😘
Suleee07 Merve6475 çok sevindim sen istedin bir tane rabbim verdi iki tane çok şükür Allah’ıma ne kadar güzel bir haber tebrikler 🎉 İlk kan değerin ve ikinci kan değerin bu yüzden mi yüksek çıktı acaba
Merve6475 Tekinnn ayy kuzum benim darısı sana olsun inşallah 😍😍evet ikiz ya duydum duydum ikisininde kalp atışlarını 🥰