Minnosizmmm ebrukavi-19 şuan 25+2 yiz kızım 22+2 de kontrolümüz vardı kızım 610 gramdı haftaya pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim fıstık ❤
FerayeA ebrukavi-19 Selamün Aleyküm kızlar 👋 Merhaba canım bende şuan 23+2 deyiz. Kızımız olacak inşallah 🤲🏻🥰 21 haftalıkken gittik detaylı ultrasona 510 gram olmuş kuzucuğum 🌸 Alışverişe de sadece kıyafetten başladık beşiğimizi beğendik ama daha almadım. Detaylı alışverişe yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Fransada yaşıyorum ailem yok burada eşimden başka kimsem yok nasıl olacak bilmiyorum Allah Kerim 🤗🙄😍
ebrukavi-19 FerayeA yurt dışında da güzel şeyler vardır. Guzelce araştır youtubeden izle internetten araştır. Rabbim yardımcın olsun doğumu ordami yapıcaksın 💕
Dilankenger 21+1 im şuanda geçen hafta 20+0 da gittik 380 gr geldi . normal mi ya kilosu ? Benimde kızım olacak . bu haftalarda hemen hemen herkesin bebişi kız sanırım 😊
Senyorita ebrukavi-19 Benimde kızım olacak 23+3’üz 😍😍Detaylıda güzel geçti çok şükür ufaktan eşyalar almaya başladık. Sizde durumlar nedir?
ebrukavi-19 Senyorita ben birçok şeyini aldım ya 25 haftaligiz bizde beşiğini bakım mazlemelerini biraz kiyafet daha alicam takı yastığı hediyelikleri bile hazır 😂😍
aaayse_ Bizde 23+4 olduk bir kızım olucak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin . Eşyalarını yavaş yavaş almaya başladık bide isim bulsak çok iyi olucakta çok kararsız kalıyoruz bu konuda bizim gibi olan varmı? Veya fikri olan
ebrukavi-19 aaayse_ valla ben kızıma Eylül Alya koyucam mesela eşinle senin bas harflerine uygun bi isim bulabilirsin çok hoş oluyor 😍
Mrvylmz61 Ben de 21. Haftada detaylı ultrasona girdim 380 gr herşey normal çıktı. Ama buraya bakınca en küçük benim bebişim gibi geldi 🙄
Szeys ebrukavi-19 22+3te detaylıya girdim 645 grdı şimdi 23+3teyiz😊 alışveriş olarak kıyafet biraz, banyo seti, tırnak makası,biberonu, cam su biberonu, battaniyeler, park yatak,yatağı yorganı, nevresim takımı, bide dün şifonyer aldım şimdilik😊
Zeynep06 Szeys şükür bizde bugün detaylıya girdik herşey çok şükür güzel geçti 23+2 yiz 590 gr 29 boy oldu
ebrukavi-19 Szeys maşallah bende herseyini aldım nerdeyse sanki biraz erken başladık ama olsun insan heyecanlanıyor 😂😍
Ebrucihan Ben 23 haftalikken gitmistim bebeğim 900 gram demişti doktor ben çok şaşırdım acikcasi bu kadarını bekliyordum ama normal dedi
ebrukavi-19 Ebrucihan 900 gram maşallah çok iyi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzucugu inşallah 😍
haticekaplan 22 haftalık ama haftasından ileride gidiyoruz 650 gram doktor 2 ihtimal var dedi ya bebeğimize iyi bakıyorsun yada gebelik sekeri dedi biraz korktum süreklı dua edıyorm neden olur bu seker 27 sinde seker yüklemesi yapılacak
ebrukavi-19 haticekaplan bende normal kilosu neden doktorun öyle demişki anlamadım benimde o hafta 600 gramdı 🤔