ebrukavi-19 Kızlar sellaam bebisleriniz kaç gram oldular. Alışverişe başladınız mı 💕 gelin sohbet edelim 💕
Arzu0101 ebrukavi-19 22+4 te 480 grdi canım şuan 23+4 üz nasıl bilmiyorum doktorum haftasıyla uyumlu dedi 🥰🥰 inşallah bian önce büyür de gelirler ya çok sabirsizim
Esraozturk92 ebrukavi-19 selam bizde 23+5 olduk yarın kontrolümüz var bakalım en son 20+5de 450gramdi kızım 🥰
Minnosizmmm ebrukavi-19 şuan 25+2 yiz kızım 22+2 de kontrolümüz vardı kızım 610 gramdı haftaya pazartesi kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş bizim fıstık ❤
Cigdem0707 Selam kızlar 23+1im ben kizim olacak insallah.Ben en son 21 haftalikken detayliya gittim aslinda bende meraktayim ne kadar oldu.En sob 480 gram demisti onde 1 hafta demisti.Alisverisime basladin zevk ala ala baka baka yapiyorum😀arabamızı aldık. Besigimi begendik ama almadim daha.Ufak tefek kiyafetlere basladim ki cookta almicam😀
ebrukavi-19 Cigdem0707 maşallah benimde o haftalarda öyleydi 🤗 bende bebek arabası arayisindayim ne kadar çok almiycam desekte insan kendine hakim olamıyor cinsiyeti ne 💕
Cigdem0707 ebrukavi-19 kızım olacak ınsallah Tabi yapılir ama bebis dogunca duruma gore de alinir diye abartmicam.ben.Sonra çok iri olursa hic giydirememekte var.Ben 1.80nim cunku😀
Arzutiris Bizde geçen hafta detaylı ya gittim 22. Haftada her şey normal çıkti şükür 546 gr olmuştu 3 hafta sonra tekrar kontrol var bunun disinda ise gidip geliyorum çalışıyorum günler geçmiyor resmen izne çıkmayı dört gözle bekliyorum 🙏
ebrukavi-19 Arzutiris biz de detayliya geçen hafta girdik sol bobregi buyuk biraz dedi inşallah zamanla geçer 😐