38Prens38 Deletedmom3 aman kafan dönerse ateslenirsen başın agrırsa haber ver aniden zehirleniyosun suan küvezde ciger gelistirici vuruldun mu
Deletedmom3 38Prens38 yok canim biz daha 25 haftaligiz damarlarda daralma goruldu ve tansiyonum 14 9 cikti doktorumda takip edelim simdilik preeklampsi gibi gorunuyor dikkatli ol surekli tansiyonunu ölç dedi bu yuzden merak ediyorum bana 21 haftalikken soyledi doktorum sizin ne zaman belli oldu
Deletedmom3 ZAsk çok gecmis olsun ben coraspin ve magosit kullaniyorum. Tansiyonumu olcuyorum en fazla 15 9 oldu ama 2 haftada 1 perinatologun yanina gidiyorum bebege bakiyor gelisim geriligi varmi diye. Sizin yuksek tansiyondan dolayi mi yatis verildi?
ZAsk Deletedmom3 Evet dün yattım ama ilk kez yükselmişti. Dün ikindiden bu yana 11/7 hatta 10/6. Çıkacağım inşallah ama dün yüksek çıkan kan değerlerime yeniden bakılıp karar verecekler. Birde idrar toplamaya başladım.
38Prens38 ZAsk benim de aynı o sekilde düşük cıkıyodu ertesi gün cıkıs verdiler cıkıs olacagı sabahı zehirleme oldu tansıyon bianda 17.10 oldu hemen sezeryana alındım
ZAsk 38Prens38 ÇOk şükür çıktım eve canım. Tansiyonum kontrol altında 10/6-9/5 civarı. İdrar topladım protein çıkmadı. Diğer değerlerimde normale döndü. Şu an herşey yolunda. 😘😘