Sedapelin Duyguluuu bende suan 14+6 yım aynen benımde 10 gundur yaklasık arada sol kalcama hareket edemeyesek kadr bir agrı giriyor arstrdım normalmıs ama son 2-3 gundur iyiyim vitamine başladım belkide ondandır
Sedapelin Duyguluuu decavit ve damla olan d. Vitamınene dr bunları verdı decıvit zaten hamilelik vitamini diye geciyor karısık olandan gunumuz aynı hayırlı saglıklı olsun hepimize 🙂
Deletedmom0810 zelis63 Söyledim bilgisi var zaten ilaç kullanıyorum o da yaramıyor bazı geceler doktorum en iyisi bu ilaç dedi zaten daha Farklı yazamıyorum demişti hafif kalır dedi yani kendini gün içinde yormamaya çalış diyor 🙏🏻
Ftsss Duyguluuu aynen hele bi haftalar ilerlesin tabi herkesin vücudu farklı günde 1 saat yürü kramp girmediği sürece korkma ağrılar çok normal kötü hissedersen kendini hemen 5 dakika da olsa uzan
Duyguluuu Ftsss tamam canm sağol elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum önceden de cok yuruyen biriydim. Basta korktum ama normalmiş ağrıyan varmış anneler dedi burda
Duyguluuu Sedapelin evet canm günümüz aynı amin insallah🙏 bende damla kullandım d vitamini decavit sağlık ocağı verdi ama doktorum kullanma dedi kullanmadım ben vitamin Kan ilacı d vitamin kullandım tek 🙏
Sedapelin Duyguluuu benim bugun yine kalcam cok agridi oturup kalkarken kalcama kramplar girer igneler batar gibi oluyor buhafta muaynem var sorucam seninfe devam ediyirmu
Duyguluuu Sedapelin evet canm devam ediyor valla ağrı giriyor oturup kalkarken bana da bende gidicektim gidince dicem bisey versin diye böyle olmuyor bi geliyor bi gidiyor böyle ağrı şancı kramp 😏 sonradan oldu geçmiyor da
3246nsns Duyguluuu ben 30 haftaligim yaklasik 10 gundur kalcamin agrisindan perisan oldum surekli kramp giriyor yuruyuncede gece uykuda da cok giriyor butun isimi gucumu kisitliyor acidan maf oldum😪😭😭
Deletedmom0810 3246nsns ben yeniden sordum doktora rahminle alakalı Demekki dedi verebileceğim en iyi ilacı verdim daha iyisi yok o fayda etmiyorsa rahmin genişliyor demektir ondan kaynaklıdır dedi çünkü magnezyum takviyesi aldığım halde ağrı oluyor