Ftsss Duyguluuu aynen hele bi haftalar ilerlesin tabi herkesin vücudu farklı günde 1 saat yürü kramp girmediği sürece korkma ağrılar çok normal kötü hissedersen kendini hemen 5 dakika da olsa uzan
BeybininAnasi Duyguluuu bende de sağda olmaya başladı canım. Epey zorluyor. Ben de doktoruma söyleyeceğim
Rahimeali Duyguluuu ben o ağrıyı çektiğimde magnezyum kullandım geçti belki sende de aynı problem vardır
Ozlem_33 Duyguluuu 28. Haftadayız bu gün işe gittim resmen koltuktan kalkamadım bel ağrısı yüzünden sol kalça değil de kuyruk sokumumun biraz üstü galiba. Bebek gelişimine bağlıyorum durumu ama iNŞALLAH ondandır fıtık falan değildir diye düşündüm bende.
Ozlem_33 Duyguluuu iNŞALLAH önemli bi şey değildir bebeğin gelişimine bağlıdır iş yerinde anne olan arkadaşlarım normal bebek büyüyor ağırlık yapıyor dediler. Tosun büyüsün de varsın olsun bu ufak ağrılar Doğumla birlikte geçer iNŞALLAH. RABBİM hepimizi korusun😇
Duyguluuu Ozlem_33 amin insallah canm aynen öyle iyi olsun genellerimiz inşallah geçer bizde iyi oluruz 😊
Dunyammm Benimde aynı kızlar 22 haftamdayim sol taraf kalcamin içine doğru.yuruyemiyorum bazen,oturup kalkmada zorlaniyorum yorulduğum zaman daha çok oluyo
Bsraucar Duyguluuu Bendede olurdu annem sürekli bebeğin yeli giriyor gel girmiş derdi :) Doktoruma sordum doğru yel giriyor ayaklarını sıcak tut birde belini demişti lütfen hemen ilaçlara yönelmeyin
Deletedmom0810 zelis63 bel ağrısı 😒 ve o kalçadan bacağa inen kramp tarzı ağrı uyusam da uyandırıyor hareket edince özellikle baş gösteriyor hareketsizken daha hafif
Deletedmom0810 zelis63 Söyledim bilgisi var zaten ilaç kullanıyorum o da yaramıyor bazı geceler doktorum en iyisi bu ilaç dedi zaten daha Farklı yazamıyorum demişti hafif kalır dedi yani kendini gün içinde yormamaya çalış diyor 🙏🏻