06Mucizem53 Burcuerden korkmayın doktor bana bu tarihte doğsa bile sıkıntı olmaz en az 37 ye kadar dayanmasını isteriz biz dedi inşAllah zamanında gelir gittiğiniz vakit söyleyin doktorunuza nstye bağlamadılar mı hiç
Burcuerden 06Mucizem53 nst ye bagland zaten orda sanci gordu sanirim o yuzden progestan verdi .1 aydr nst giriyorum ama alttan muayene hic olmadim . doktor yakinimiz cok onemli bisey olmadigi surece bisey demiyor bana panik oluyorum diye
Monna 06Mucizem53 anladım canım benim kısalma falan yok sanırım çünkü iki haftadır böyle bişey demedi ultrason incelemeleri sonucu. Ptesi randevum var belki o zaman alttan bakar ama adet sancısı gibi ağrılarım yok
Daphne Hamissss 35+2 ben de aynı sorunu yaşıyorum. Adet olacağım gibi bir his ağrı oluyor. Bacaklarıma da vurmaya başladı.
06Mucizem53 Burcuerden yaa ister istemez insan panik oluyor ama dikkat edin kendinize bişey olsa ne kadar yakınınız olursa olsun söylerler içiniz rahat olsun
Karamelek- Lavin_26gul ben de aynı 35+4 ama sezeryan için bana doktorum 6 Aralık dedi 😢 bana geç gbi geldi ben 28 Kasım diye hesaplıyordum ama 1 hafta daha attı malesef 😑
Karamelek- Monna ben de ondan korkuyorum ve ilk bebeğim 30+3te karnımda öldü riskli gebeyim ona rağmen 39+1e gün verdi doktorum
Monna Karamelek- korkmayın dua edin içiniz rahat olsun. Bu tedirginliğinizi de dr unuzla paylaşın. Belki çocuk daha çok gelişsin diye beklemek istiyordur. Gelişimi nasıl