uras yaseminmelisa iki gun vardı canim çok şükür keseyi gördük haftaya da kalp atisi için gideceğiz rabbim onuda nasio ederse inşallah rahatlicaz
Selinergezer [bilinmeyen] evet gerçi doktor göstermeseydi anlamazdık ama küçük tırnak kadar bi belirti sadece ama gördük mü gördük☺
Betul3425 Minikim canım instagram varsa mesaj atarsan grup oluşturucaz benim kullanıcı adım miss.betulerdem 😊
Gamse busraturan aaa ne güzel ya gözünüz aydın bi ben denk getiremedim doğduğum aya kızım şubat ben Eylül bu seferkide kasım 😂
Gamse Betul3425 iyi düşün tatlım iyi olsun bazen olacakları önüne geçemiyoruz olumlu pozitif olmaya çalış ve bol dua edelim hepimiz sağlıkla alalım insallah 🙏
Gamse Gulsumk kızlar bulantım yok şükürde uykudan gözümü açamıyorum bide çalışıyorum akşam 7bucukta bi uyumusum ertesi sabah 7bucukta uyandım
NurcanSaroglu Slm kızlar bizde 5+1 pazartesi kese gördük cuma tekrar cagırdı kanda 543.81 bakalım hayırlısı
ayseguelali Selam kızlar benim ilk hcg 29 ikinci 3 gün arayla 104 çıktı. ilk kan değerimde doktor olumsuz gibi konuştu hala kafam karışık ilk doktor randevum pazartesi. Böyle bi durum yaşayan var mı ?
NurcanSaroglu ayseguelali dikkat et tatlım degerin düşük düşükle sonlanmasn ben bi cok kez yaşadım çünki 5 tane düşük yaptm
Betul3425 Gamse canım bana instagramdan yazar mısın ekliyim seni burda yazmayalım numaraları. miss.betulerdem kullanıcı adım
ayseguelali [bilinmeyen] şüpheli hamilelik gibi dedi ben de senaryolar falan yazdım tabi hemen içim hiç rahat değil o yüzden normal mi diye fikir almak istedim 😣
gzd92 NurcanSaroglu canımmm senn bilgin vardır şuan 5+1 deyim kese gözükmedi sat 15 şubat 5 gün gecikmede kan değerim 178 çıktı pazartesi tekrar kan vercem düşük mü değerim şuan 4 haftalık gözüküyo. Geçen ay kimyasal geçirdm çok korkuyorm
NurcanSaroglu ayseguelali dikkatli ol bol bol istirahat et canım dua et ilişkiden uzak dur oda düşüge sebep oluyo rabbim korusun 🙏🏻