busraturan Gamse Merhaba tatlı anneler, hem akrep kadını hem akrep annesi olacağım kısmetse 7+0 haftadayız şuan. keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür 🙏🏼
Gamse busraturan aaa ne güzel ya gözünüz aydın bi ben denk getiremedim doğduğum aya kızım şubat ben Eylül bu seferkide kasım 😂
busraturan Mihribann son adet tarihim 21 ocak ama geç döllenme olmuş olabilir doktor ilk kan testi yaptırdığımda gördük keseyi yaklaşık 23 24 günlük falandı ( 2 mart) kalp atışını da pazartesi günü duyduk ☺☺💜
Gulsumk Kasım 14 inşallah 😊 Yani tahmini tarih😁 GkbenAktaAlngan bende 5+6 AslArazErturul bizde 5+6 olduk. Şimdiye kadar bulantim yoktu 2 gündür başladı ve sürekli uyuma isteği var😪
Betul3425 Gamse banada geç döllenme olmuş dedi. Haftaya bi daha gidicem hem kalp atışınıda duyarsın dedi. Bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Ocakta bi kürtajım oldu aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum açıkçası 😞
Gamse Betul3425 iyi düşün tatlım iyi olsun bazen olacakları önüne geçemiyoruz olumlu pozitif olmaya çalış ve bol dua edelim hepimiz sağlıkla alalım insallah 🙏
GkbenAktaAlngan Benim de yemekle aram pek yok ilk başlarda çok güzel yiyordum son 1 haftadır zorla yiyorum hatta 2 gün aç kalınca hastaneye yatırdılar serum takıldı mecbur
Betul3425 [bilinmeyen] canm instagram kullanıyosan bana mesaj atabilirsin kullanıcı adım miss.betulerdem irtibatı koparmayalım inşallah 😊
yaseminmelisa uras drgerlerin aralarınds kaç gün var cnm benim ilk 13 dü sonra 114 sonra 176 en son 382.64
uras yaseminmelisa iki gun vardı canim çok şükür keseyi gördük haftaya da kalp atisi için gideceğiz rabbim onuda nasio ederse inşallah rahatlicaz
Gamse Gulsumk kızlar bulantım yok şükürde uykudan gözümü açamıyorum bide çalışıyorum akşam 7bucukta bi uyumusum ertesi sabah 7bucukta uyandım
Tgbabsra Gamse ben kasım bası gibi bir akrep burcu gelecek acaba nasıl olacak benim çocuk 6 haftalık hamileyim