ikincibebek2 Haticemre21 canım çatlayana kadar yesende kilo aldırmayan sebzeler meyveler varmış bence onlardan tüketebilirsin ben havuç yiyorum mesela çok acıkırsam 🤗
Haticemre21 ikincibebek2 ya alışmışım ya ben yıllardır yesem de kilo almamaya hoş smdi de bakldgi zamn gayet iyi diyorlar 40 kilo oldgm icin normalde smdi olduk 45 46 😩🤔
defne55 Rabiast kendi çapımda dikkat ediyorum sanıyordum lakin edememişim 39 haftaya gireceğiz 17 kilo aldım 😂😂😂
Ezgi05 Herkes 6dan sonra yemediğini yazmış ben 1-2 gibi uyuyabiliyorum 7-8 saat aç kalmam kötü bi durum olmaz mı kafam karıştı cidden?
Bsraucar Ezgi05 Bacım ye gitsin ya hamilesin aç bırakma kendini Hiçbir doktor hamileye 6dan sonra yemeyin demiyor hele ki hamilelere hiç demiyor bakma sen onlara
HGC Ezgi05 doktorlar sık sık az az yiyin diyor ben tabiki dr değilim ama o kadar uzun süre aç kalınması hamileyken ne kadar doğru bir düşünmek lazım. Bana kalırsa bir yoğurt bir meyve yenebilir,
Bsraucar Rabiast Hiçbirşeye dikkat etmedim 😂 Hamileyim ben anayım ana canım çekiyor yiyorum napim😂 18.haftamdayim daha hiç kilo almadım ne kadar dikkat edersen o kadar alıyorsun bence
Ezgi05 Bsraucar Aç kalmak bebek için tehlikeli değil mi zaten ya sağlıklı beslenmeye lafım yok da diyet yapacak başka zaman mı bulamadınız😂
ikincibebek2 Haticemre21 şaka gibisin yaa ben 85 kilo ile hamile kaldım biliyor musun 😆 şimdi 91 kiloyum ama boyum uzun şükür 🙈
Naciyegormez 32 haftalık hamileyim kilo almadım hatta Verdim bile diyebilirim ilk dönemlerdeki mide bulantılarımla verdiğim kiloda devam ediyorum bebeğimin kilosunda bir sıkıntı yok, yediğin ona yarıyor galiba 🥰
Slmz ikincibebek2 aynı haftada ve aynı kiloyu almışız arkadaşım bende de durumlar öyle normal mi fazlami bilemiyorum
ikincibebek2 Slmz istatiklere göre normal ama bana gore çok fazla bu 2. Hamileliğim daha 18 ay önce doğum yaptım daha kiloları veremeden tekrar hamile kaldım üstüne yine kilo almaya başladım ve bu aylar da daha fazla kilo alıcakmışım gibi geliyor😐
nilly Rabiast 19uncu haftamdayım daha kilo almadım. Abur cubur ambalajlı şeyler yemiyorum hiç. Fast food belki 15 - 20 günde bi canımın çok çektiği bişeyse yiyorum. Onun dışında ev yemekleri meyve fln doyuncaya kadar bol bol yiyorum. Çok su içiyorum.
Slmz ikincibebek2 bana gorede çok fazla ve hızlada almaya devam ediyorum yeme istahimda artti engel olamiyorum kendime
Slmz ikincibebek2 bana gorede çok fazla ve hızlada almaya devam ediyorum yeme istahimda artti engel olamiyorum kendime
gezentianne Rabiast 9. haftadan beri diyetisyene gidiyorjm elbet yüzde yüz uymasam da o ne yazıyosa ona göre beslenmeye calısıyorjm genel olarak meyve gündüz var akşam 18.30'dan sonra bişey yemiyorum 3 lt su dese de ben 2-2.5 lt içebiliyorum her gün 40 dk yürüyüş 26 haftalıgım 2 kg aldm
Deletedmom099 Rabiast makarna yememeye 😂 iki arkadaşımda çok makarna yiyodu geceleri acıkıp canları makarna istiyodu yiyolardı biri 48 den 84 e çıktı diğeri 55 den 88 e 😂
Deletedmom099 68 dim 70 im şuan 18 haftalığım ama çok yiyorum özellikle günde 2 tane karam yediğim oluyo ve ikisi 1000 kalori 😂 aşırı canım istiyo ama kilo alamıyorum bazıları 5 den sonra başlıyo kilo alımı diyo olmaz dimi öyle 😂