Prenslerinin_annesi Ruqeyyam_2018 ben 10 11 haftalarimda hep sol tarafima kasılırdı 18.haftamda sol tarafımda oynadı doktorum da hep sol tarafıma bakıyor solda olursa kız diyolar ama bizim erkegi iz geliyor diger ıkı oglunu sagda hissetmiştim bu solda
Ruqeyyam_2018 simsekkiz8 cinsiyyete görə demirəmki mən çoxundan eşitmişəm sağda olur ona görə maraqlı gəldi.
Ruqeyyam_2018 G-2428-g biliyorum canım. Söhbət olsun deyə açdım. Hemde bende ağrılar oluyo ondan soruyorum
Ruqeyyam_2018 Gzmozcetin bende hala terpeniş yoox ilk hamileliyimde 5 ayda harekete başladı. Şimdi 3 aylıq hala sakin 😄
Ozgeurkn Ruqeyyam_2018 benim hep sağdaydı 😂 ama şuan göbeğimin üstünde daha çok hissedyrm hareketlerini oturduğumda falan yatarken bile solu hiç sevmez hep sağa yatınca rahat eder 😂😂
Mebos Ruqeyyam_2018 baştan beri sağda hissediyorum halada sağda olduğunu hissediyorum kızım olcak inşallah 20 haftayı Bitiriyoruz şuan 🤗
Yenianneadayi2208 Ruqeyyam_2018 benim en başından beri bebeğim ultrasonla bakıldığında sağ tarafta.Ama ufaktan sanki sol tarafa doğru kaymaya başladı. ☺️
Sueda29 Solda hissediyorum sol tarafımda hep sert bişey oluyor sanki ve az öncede sanki bebeğim döndü gbi bişey oldu bana mı öyle gelior anlamadm ki:)