Ruqeyyam_2018 Kızlar bebeğinizi nerde hiss ediyorsunuz? Sağ taraftamı sol tarafdamı. Ve cinsiyeti ne biliyormusunuz😍
Ezgievrenn Ruqeyyam_2018 hissetmek değilde ilk haftalarda solda tutunmustu şimdi sağa doğru yayılıyor. doktorumuz kıza benziyor dedi
Emin_e Ruqeyyam_2018 bana sol batina yerlesmis dedi doktor 20. Haftada, erkek bekliyorum... ama sag ya da sol hissetmedim kucuk haftalardayken
Minnosannis1 Ruqeyyam_2018 ilk bastan beri solda hissediyorum. Orda seyirme gibi kendini belli ediyor🥰 dr da solda dedi
Ruqeyyam_2018 Ezgievrenn Minnosannis1 Gokmeninannesi Mellek76 Gnl123 Beyzanurlina sağ salim kovuşalım kızlar,😍 bende kızımda solda bu hamileliyimdede solda hiss ediyorum
Genc_anne_adayi Erkek bebeğm hep sağda. Bazen çıkacak gibi oluyor 9 ayda bir kez sol tarafıma geçti onda da çok şaşırmıştm😁
Gnl123 Ruqeyyam_2018 İlk haraket etmeye başladığinda sağda hiss ediyordum,şu an 19+4 olduk şu anda her yerden tekmeliyor😄Doktor maşallah çok haraketli demişti.Cinsiyyet erkek.😊
simsekkiz8 Ruqeyyam_2018 onun ferqi yoxduki sag sol cinsiyyetle elaqesi yoxdu. Nece heftelikdi sizde?
Ruqeyyam_2018 simsekkiz8 cinsiyyete görə demirəmki mən çoxundan eşitmişəm sağda olur ona görə maraqlı gəldi.
Bebekannesimm Ilk başlarda hep solumda hissettim cinsiyetimiz erkek icim den hep kız geçiyordu 20 haftamizda kadar kendini göstermedi çok ümitlenmistim 5 yaşında oğlum var bunun da kız olmasını çok isterdim acaba değişir mi ihtimali var icimde🤔
Bebekannesimm Çok fena kaşıklarım ağrıyor çok aşağıda hissediyorum geceleri belinin ağrısından yatamayan varmı bunun cnsiyetle bi alakası varmı ki
DEF Ruqeyyam_2018 sağ tarafımdaymış hatta bacağıma ve sağ kasığıma aşırı ağrı oluyor diye doktora gittim fıtıktan korktum ama bebeğimmiş canımı yakan baskı yapıyormuş 11 haftalığız 😌
Esraozturk92 Ruqeyyam_2018 ben hareketlerini hem sağda hem solda hissediyorum ama karnımın hep sol tarafı çıkık orada daha çok duruyor sanırım. Cinsiyetimiz kiz
Ruqeyyam_2018 G-2428-g biliyorum canım. Söhbət olsun deyə açdım. Hemde bende ağrılar oluyo ondan soruyorum