MrsAkkurt CigdemG 39+4 olduk kuzum biz zaten ama bu zamana kadar bikere baktı bide bakarsa Perşembe bakar işte artık inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Edaemkl_06 MrsAkkurt 5 tane hurmayi kaynatıp iciyorsun suyunu hurmyida yiyorsun ben yaptım ama içemedim kokusu ve tadı çok kötü burda biri paylaşmış orda okudum yapmışlar ertesi gün doğum olmuş
Ps15 Biz 40 olduk artık hiç bir belirti yok ne sancı ne açılma ne akıntı beklemek riskli, suni sancı da denemek istemedim hiç belirti yokken. Kısmet, yarın sezaryen olacağım çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah🙏🏻😊
MrsAkkurt Edaemkl_06 Banada herkes bol bol hurma ye sıcak suya otur sıcak suyla duş al beline tut sürekli çömelme hareketi yap falan diyolar
Edaemkl_06 MrsAkkurt evet cnm ben onlari denedkm bi fayda olmadi belki sende olur bünyeden bünyeye değişiyor
MrsAkkurt Edaemkl_06 inşallah canım ben bol bol hurma yiyorum suanlik bugünde sıcak duşu denicem hayırlısı inşallah
Sebogelin cordelia bende bugün 39+4 oldum. Dün kalçam falan bütün kemiklerim ağrıyodu bugün tık yok. Çıktım yürüyorum bende 😀