defne55 Edaemkl_06 38+3 ne sancı var ne ağrı nst bile dümdüz çıkıyor korkuyorum sancım olmayacak diye 😑
Lemanseyma Edaemkl_06 38. Haftadayım hala bekliyoruz sancı yok belirti yok bi an önce doğurmak istiyorum artık. Doğumu başlatmak için bişeyler yapıyor musunuz
Ozgemlym Edaemkl_06 39+0 bekliyoruz kuzum sağ salim gelseydi bi kızım koklasaydım sancı da yok bazen bi ağrı falan oluyo heycanlanıyorum düzenli bişey yok nst de de çıkmıyor 😐
_busra Edaemkl_06 bizde 38+4 olduk arada ağrılar oluyo sancı sanıyorum ama bugün nst de sancı çıkmadı . Geleceği yok bu bebişlerin. Son zamanlar hiç geçmiyo beklemek ne zormuş 😊
Edaemkl_06 defne55 evet cnm malesef bizde de durum aynı çarşamba günü kontrolüm var inşallah olur arada sancılar oluyor karnım acayip sertleşiyor çok ağrıyor çok hareketli bebeğim
cordelia defne55 aynı korku bende de var. Ama artık beklemek yordu. Normal olmazsa sezeryan olsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım yavruşlarimizi. 🤲🏻🤲🏻🤱🏻🤱🏻
cordelia 39+4 olduk halen beklemedeyiz. Yürüyüş yapıyorum gün içinde. Yürüyüş yaparken arada sancı giriyor ama gün içinde hiçbir şeyim yok. Hakkımızda hayırlısı ama bu gidişle sezeryana yatıracak benim kız beni , gibime geliyor. 😄
Sebogelin cordelia bende bugün 39+4 oldum. Dün kalçam falan bütün kemiklerim ağrıyodu bugün tık yok. Çıktım yürüyorum bende 😀
MrsAkkurt Edaemkl_06 Bizde 39+3 uz bugün gittim kontrole bebeğin suyunda azalma var Perşembe tekrar gel bakicaz dedi daha fazla azaldiysa doğumu baslaticak heralde bakalım neler olucak benimde hiç sancım falan yok 😐
CigdemG MrsAkkurt inşAllah azalma olmaz suyunda daha fazla canım benim de 39+2 tek korkum suyunun bitmesi sizde açıklık var mı peki ? 🥺 2 cm açıklıkla bekliyorum hala yarın tekrar kontrolüm var sadece akşamları kasılmalar oluyor ama hep düzensiz 🤷🏼♀️
Edaemkl_06 MrsAkkurt hayırlısı olsun cnm burda okumuştum 5 tane hurma kaynatıp ertesi gün doğum yapan olmuş şuan bende onu demiyorum inşallah işe yarar
MrsAkkurt CigdemG ben 37+4 de çatı muanesi oldum yoktu hiç açılma falan kuzum suandada bilmiyorum alttan tekrar muane olmadım
CigdemG MrsAkkurt anladım canım 38 den itibaren her gittiğinde bakar artık genelde öyle yapıyolar. İnşAllah su azalması olmaz🙏🏻
MrsAkkurt CigdemG 39+4 olduk kuzum biz zaten ama bu zamana kadar bikere baktı bide bakarsa Perşembe bakar işte artık inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda