Mnns1 Fdle çok guz3l duru ismi yalın ve böyle sakın bi isim bizde de kararsızlık var meryem lina falan olacak galiba 🤷♀️
Fdle Mnns1 ben Meryem ismini de cok seviyorum ama akrabalarimiz da o kadar cok ki ben koymayım dedim artık Meryem tek başına bile çok güzel yani🥰
Ayserkan Fdle Çok saol cnm bende bunları çok tuketiyorum inşallah etkili olur cuma yi sabırsızlıkla bekliyorum hem rahim agzi ne durumda hem de bebis ne durumda merak ediyorum
Fdle Ayserkan güzel düşün güzel olsun inşallah canım sıkıntı etme kendine bol bol dua et yeter Allahın izniyle hiç birşey olmaz 🙏🙏
Ayserkan Mnns1 Evet doğru yaşama ihtimalleri yüksek ama en azından 30 ları görsek daha iyi olur bizim için 😍
Mnns1 Ayserkan evet canim en azından akciğerleri güzel gelişmiş olur kalbini ferah tut ki bebeğinde sağlıkla gelissin
Fdle Mnns1 oluyor canım ama ben süt çok içiyorum o yüzden her sabah çıkıyorum tuvalete çok şükür normalde süt kabız yapar derler ama ben çok içtiğim için heralde tam tersi kabız yapmıyor beni
Fdle Mnns1 katlanacağız canım mecbur ama tuvaletin gelmediği müddetçe oturma bide hemoroitle uğraşma bu arada Ne güzel annenin ismiymiş valla sadece Meryem de koysan cok guzel olur başlı başına asil bir isim hiç yanına isim falan arayışına girme 😍
Mnns1 Fdle ahh ahh hemoroid olacak gibiyim allah korusun bi de normal dogum istiyorum o zaman hemoroid sıkıntı oluyomjs
Fdle Mnns1 insallah olmazsın canım sen yine de dikkat etmeye çalış yapacak bişey olmuyor maalesef olursan da bende çünkü hamilelikten önce sıkıntı yaşardım çok şükür hamilelikte şuan için bi sıkıntı çıkmadı ileriki haftalarım da çıkar mı bilmiyorum
Basaaak Ayserkan amin. Canım iki gündür yalnz cok korkuyrm ayaga kalktgm an asırı bi acım var altımda
CansuArifeEr Mnns1 bizde bugun 28+0 olduk 6 şubat doğum en son 23. Haftada detaylıya girdik 🥰 bu hafta odasıydı hazıelıgıydı onlarla ugrastım haftaya da kontrolumuz var ve ben cok sabırsız bi anneyim😄