Nuraslanklc Baloglum93 ay gerçekten mii pekmez dimi😲 bende yaklaşık 1 haftadır yiyorum 4 gün sonra kontrol bakalım
Zehralismail Nuraslanklc gevrek 😂 aslında şeytan giriyo aklıma. Normal doğumdan korkuyorum. Yiyim kilo alsın zorunlu sezryan desin doktor diye ama. Vicdan yapıyorum 😂
Nuryldrm Nuraslanklc bende bi kaç haftadır yiyorum daha gitmedim bi kaç gün içinde gidince öğrenicem inş
Naz5558 Mervemm havuç yiyorum aslında ama midemde gaz yapıyor normalde yapmazdı. 🥒 Salatalık yiyemiyorum o da gaz yapıyor mideme 🤔🤔
merveaydin1 Benim kanım ekimde 10lara düşmüstü. Vücuduma kimyasal sokmak istemiyordum. Sonradan araştırdım sabahlari keçiboynuzu özü aldım bı bardağa 2kasik üstüne limon sıktım sulandırıp aç karna içtim. Ekimde geri geldiğini öğrenmiştim. 26 haftaya girmem gerekirken 24tü 740gramdı. Çok endişe ettim bı ay boyunca sütü kaşar peynirini muzu severek tükettim ve ceviz. Keçiboynuzu kürü bitti bu sefer karadut pekmezi aldım. Bugün gittigimde gayet haftasıyla uyumluydu 31 32 arasindaymis 1800gram olmuş. Çok sevindim. Tabi şekerin yoksa sende pekmez tuketebilirsin kesinlikle besleyici hem kendine hem bebeğe
Mervemm Naz5558 ay demek banada havuc yapıyor gaz 😂 kiz valla iyo soyledin bende diyom bu gaz ne böyle
Aysekadir Nuraslanklc been 1 hafta geriden geliyordu her sabah aç karnına 2 kaşık yedim ve haftamızi yakaladık ama aç karnınıza yiyin faydasını görürsünüz
Melikemr Aysekadir mesajları kaçırdım ben biraz pekmezden bahsediyorsunuz demi siz 🙈😘 sabah aç karnına 1-2 kaşık demi
Naz5558 Mervemm gaz deyince pekmez mideyi yakıyor mu acaba içim geçiyor tatlı şeyler tüketince. Pek yiyemiyorum içim kıyılıyo sanki 😅
Daphne Deletedmom2 normal doğum yapabildiniz mi? Benim de öyle önde bebek. Tahin pekmez yiyordum. Kaç kilo doğdu bebiş.
Daphne Nuraslanklc Bazen 1, bazen 1.5 tatlı kaşığı kadar amanduzenli değildi. Daha çok haftasonu kahvaltıda tahin pekmez karıştırıp yemisligim vardır.
Mervemm Naz5558 benim yakmıyor inan tatli baya hatta bi ara canim okadar pekmez cekti ki 6 kilo aldim gunde 1 kasik uyurken
Naz5558 Mervemm kesin başlıyorum yarın pekmeze birer kaşık.. tam hastalık zamanı bağışıklığımzda güçlenir belki 🙂