Daphne Asli1716 Komşum getirdi, o yapmış. Kansızlığa iyi gelir, bebislere kan yapsın dedi. 20 günde düzenli de kullanmama rağmen iyi artırdı kan değerimi.
Suheyla19A Nuraslanklc tabiki yeterki saglikli sihhhatli vakti zamanında dogsun yeter kilo dogduktan sonra 40 ina kdar alip toplani veriyolar. eşine de cevabını ver bida şakasına da olsa soylemesin zaten hamlilelik psikolojisi ayri bisey 😂
bimuallime Bebeğimizin kilolu olması önden gitmesi vs önemli değil kızlar, boş kilo aldırmaya çalışmamak lazım😊 Hepsi sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun, bağışıklığı güçlü olsun. Kendi haftasnda gitsin, geriden de gelse sağlıklı besleniyorsanız üzülmeyin. Zayıf da olsa sütünüzle büyüyecek😍 ( sanki çok doğurmuşum gibi yazdım ama ilk bebeğim🤣. Doktorların makale, videolarından anladığım bu)
Naz5558 bimuallime ana yüreği derler ya 😅 insan dert ediyor neden geri acaba diye tabiki de sağlıklı olması her annenin en başta isteyeceği şeydir 🥰🥰
Deletedmom2 Nuraslanklc hamileliğim boyunca her sabah tahin pekmez yedim bebeğim 4 hafta önde doğdu, doğurdum hala yiyorum çokta güzel süt yapıyor bence yemelisin gayet doğal ❤️
Daphne Deletedmom2 normal doğum yapabildiniz mi? Benim de öyle önde bebek. Tahin pekmez yiyordum. Kaç kilo doğdu bebiş.
Minnosizmmm mercan2020 kırmızı mercimek ve yeşil mercimek hem kan yapar hem demir içerir dedi ebe hafta da bir kırmızıyı çorba yap iç yeşilinden salata yap istersen dedi ve yanında sakın yoğurt yeme dedi
EgeannesiT Nuraslanklc aksam yatmadan önce iki çay kaşıgı kadar yemelisin bu sekilde bebegin kilo aldigini duydum fazlasi sekeri tetikler diye biliyorum asiriya kacmamak lazim
Mervemm Ruqeyyam_2018 iciyom valla gece 1 kasik ama ev yapimj oldugi icin tadi okadat kötü degil hani
Mervemm Ruqeyyam_2018 iciyom valla gece 1 kasik ama ev yapimj oldugi icin tadi okadat kötü degil hani
Nuryldrm Nuraslanklc bende bi kaç haftadır yiyorum daha gitmedim bi kaç gün içinde gidince öğrenicem inş
Baloglum93 1 hafta geriden geliyordu bebeğim on gün kullandım bı hafta doktor bebek 1 hafta iri dedi 😀😀😀
Nuraslanklc Baloglum93 ay gerçekten mii pekmez dimi😲 bende yaklaşık 1 haftadır yiyorum 4 gün sonra kontrol bakalım
Zehralismail Nuraslanklc nesquik mısır gevrğiiii muzzzz üzümm 😂 dr bunları kesinlikle yasakladı. Bebeğimiz önden gidiyodu. 2 hafta Bunları sakın yeme. Gel bakalım tekrar ilerden giderse erken doğum riskin artar. Zaten riskliydim. Bıraktım ve bebek haftasıyla uyumlu oldu. Sadece 2 haftada