EUEUEU Minnosannesi0 şmdi en küçük bişeyde korkarsın ama bişe olmaz inşallah içini ferah tut canm benm 💕
Minnosannesi0 EUEUEU öyle canım hamilelik annelik zor ee karnımızda göremiyoruz en ufak şeyde aman ne oldu aman ne olacak diyoruz elimizde değil ♥️
defne55 Minnosannesi0 hıçkırık o hıçkırık 🤣🤣 kalbini bırak sanki ciğerden geliyormuş gibi içerde içerden hissedersin 😂
Ebruas Minnosannesi0 ben ilk olduğunda çok korkmuştum bebeğim titriyo kordon mu dolandı bişi ters gidiyor diye nerdryse soluğu hastanede alcaktım😁 yorumları okuyunca benimde içim rahatladı. Ara ara hala oluyo ve çok korkuyodum henüz 33 haftaya girdik😅😅😅😂😂😂
Minnosannesi0 Ebruas İnan bende ilk olarak kardondan dolayı mı dedim korktum doktoruma yazmıştım ama cevap vermemişti daha burdan yazayım dedim kızlar söyleyince rahatladım en ufak birşeyde korkuyoruz işte aklımıza binbir türlü şey geliyor ister istemez
Ebruas Minnosannesi0 kesinlikle hiç bişiye de benzetemiyosun aklına şnsanın tüelü türlü senaryolar geliyor. çok şükür iyiler demek ki 🙏
Iremgokce Minnosannesi0 bence bebek hıçkırıyor canım ritmik haraket ediyorsa hıçkırık ben hiç yaşamadım 32+5 im yani heralde farketmiyorum ama forumda bunla ilgili çok yazı var bebeğin hıçkırmasıda iyi birşey içini rahat tut sonuç olarak