Minnosannesi0 Kızlar karnımda çok garip hareket var bebek vuruyor desem öyle vurmaz sürekli pıt pıt büyüdüğü için net hissediyorum vurmasını sanki kalbim karnımda atıyor gibi garip bir his bu karnıma elimi katınca da öyle pıt pıt hareket var bu be anlama geliyor hani çok koşarsınız kalbiniz çarpar ya öyle düşünün karnım öyle 33 haftalık hamileyim
busraaammm Minnosannesi0 daha iki dakika önce benim de sabit bir yerde kalp atışı gibi tık tık attı hıçkırıkmış 😍 34 haftalığım bende
Nuraslanklc Hıçkırık o 😀aynı yerde ve sürekli olursa hıçkırık oluyor bende titreme ile karıştırıyordum erken haftalarda ama şimdi anlaşılıyor hıçkırığı
mrtmt Benim daha olmadi öyle birsey ama burda ki açılan postlardan hıçkirdığını okudum. Bazilarinin bir iki saat sürüyormuş hatta. ❤
Minnosannesi0 EUEUEU çok şükür canım öyleymiş çok mutlu oldum bebeğim de gelişim geriliği var az kilo alıyor onun için riskli gebeyim erken gelmesinden korkuyorum hıçkırınca da ciğerleri gelişiyormuş inşallah öyledir 🙏🏻🙏🏻
EUEUEU Minnosannesi0 şmdi en küçük bişeyde korkarsın ama bişe olmaz inşallah içini ferah tut canm benm 💕