Down sendromu
Hazal06 böyle bi risk olduğunu biliyor olman seni psikolojik olarak bebegine hazırlar. Normal olma ihtimali de var sonuçta kesin dememiş ihtimal demiş. Benim gorumceminde kotu çıkmıştı karnindan su aldilar ona baktirdi masallah biseyi yok oglanin 14 yasinda oldu şimdi cok zeki. Illa oyle olcak diye bisey yok ama olursa da rabbimden allah vermiş dicez bi isyanin olmasin tevekkül et rabbim büyük de.
Hazal06 down sendromu için tek bir şey depil bi kaç şeyin bir arada olması gerektiğini biliyorum.Bizimde ayrıntılıda kalbinde parlaklık çıkmıştı ama sadece bu yeteeli değil dedi doktorum.Herşeyin hayırlısı bı dile başka bi doktora daha gidebilirsin ya da karnından sıvı aldırmadan yapılan bi test bar adını bilmiyorum ama onu yaptırabilirsin.
Hazal06 Mrhb canım benimde ikili tarama sonucum da 43/1 cıktı üçlü taramada da sirtinda delik var dendi ben aldırmadım sıvı felan sonuçta aldirmicaktik ne olursa olsun..o yüzden içini ferah tut ayrıntılı ultrasona girdiğimde de sırtı kapanmış dediler ve çok dua ettim eğer aldirmicaksan bebegine zarar verme Hersey Rabbimden ama çok zor bi süreç Rabbim yardımcın olsun ...
Mervebekir Inşallah canım sağlıklı olur bebeğim
Hazal06 hiç canını sıkma canım benim rabbim büyük kalbini ferah tut rabbim yardımcın olacaktir🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Hazal06 valla cnm bnmde 2li testim riskli çıktı doktorlar 3. Ve 4. Testleri yapmaya gerek duymadılar. 2li test daha garantili test dediler öbürlerine gerek duymadılar senn 2li testin temiz çıkmış. Bu testlere güvenmiyorum ben şuan dguma 1 haftam kaldı inşallah sağlıklı bi.şeklde alırız kucagımıza.9 ay boyunca bi şüpheyle geçti ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sende öyle yap canm. Karnından sıvı aldırmakda riskli diye biliyorum bende yaptırmadım Alalha dua et 🙏
Hazal06 tarama testleri adı üstünde tarama yapar tanı koymaz. Senin değerlerin ile toplumdaki değerleri bir istatistiksel oran olarak ortaya koyar, olasılıklar üzerinden yorum yapar. Eğer imkanın varsa nifty test yaptırabilirsin.
Hazal06 canım bildiğim kadarıyla 2'li tarama testi diğer tarama testlerine göre daha doğru sonuç veriyor. Yine de seni yanlış yönlendirmek istemem. İnstagram da çağrı gülümser kadın doğum doktoru var testlerini at sana daha doğru bilgi verecektir.
Sirkencubin bu dediğin test kan testi demi canım